Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Říká se, že když se v domě stane něco strašlivého, něco ďábelského, duše obětí v něm zůstávají. Nejsou schopny odejít a snaží se proniknout k živým, aby tak dosáhly spravedlnosti za hrůzy, které musely vytrpět... Francesca a Pedro jsou novopečení rodiče, kteří doufají, že dítě pomůže zlepšit jejich napjatý vztah. Francescu ale stále tíží tragédie z minulosti a těžce doléhá na její křehký duševní stav. Dvojice hledá klid a mír a odstěhuje se proto do odlehlého venkovského domu, od nějž si slibuje samotu a pokoj. Vybrali si ale špatně...velmi špatně. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Od uvodu som si myslel, ze by to mohla byt dalsia hororova pecka zo Spanielska. Donutil ma k tomu hlavne zaujmavy sposob akym mi boli predostrene informacie o co vlastne ide, inak povedane historicke udalosti, ktore predchadzali filmu. Druha vec bol sposob akym sa film postavil k "zazrakom" ci uz pozitivnym alebo tym negativnym. Casom sa vsak vytraca ducharska atmosfera a napatie a ostane len..ostane len to dopozerat. ()

tremors 

všechny recenze uživatele

Další průměrná duchařina, kterých vznikají v poslední době mraky. V rámci Španělské tvorby celkem slabý, v rámci celého světa průměr. Film se rozjíždí poměrně pomalu a po třetině filmu jsem byl rozhodnut udělit filmu jenom 2 hvězdičky. Ale v dalším dění mě film přesvědčil, že není moudrý soudit po půl hodince. Když se objevili duchové, zapojila se církev a tajné záznamy, začal mě film zajímat mnohem víc. A konečná pasáž patřila k nadprůměru. Takže suma sumárum 3 hvězdy. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Další duchařina z jihu Evropy, mladý pár se pokouší začít znova ve starém domě s pohnutou minulostí. Žena je poněkud mimo a pořád něco vidí a slyší. Do toho je tu jakási stará babka co prospala 60 let. A kněz co dělá vymítání. Paradoxně se vše různě zpřehází a má to zajímavé ,ale divné rozuzlení. Na můj vkus docela nedotažené. Atmosféra je průměrná. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mladí manželé se nastěhují do nového domu, aby mohli začít nový život a zapomenout na tragédii, která je potkala. V domě se ale před mnoha lety stalo něco hrozného, něco, co nemůže ani po letech najít klidu ... Tramtadadá, opuštěný strašidelný dům po stopadesátéprvní, a opět ze Španělska. Je mi jasné, že Španělé mají na hororové filmu takřka monopol, hlavně na ty říznuté náboženskými fanatiky, ale tentokrát to dle mého byl krok vedle. Po většinu času jsem zíval nudou, i když duchařské filmy mám jinak rád, ale zde bylo na můj vkus až příliš náboženského zaměření a navíc ani to odhalení není to pravé. Tak třeba zas příště.. Adiós amigos.. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Už je těch duchařskejch španělskejch filmů nějak moc.Ještě pár kousků podobnýho ražení,a budou na tom španěláci stejně jako japonci se svejma hororama,a všichni se budeme jenom smát.Ten film má určitě svoje kvality,musim říct,že mi chvílema i mrazilo,ale jinak dost stejnej příběh.Dám 60%,ale příště.....! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Španělsku na Kanárských ostrovech. (Terva)

Reklama

Reklama