Reklama

Reklama

Králičí nora

  • USA Rabbit Hole (více)
Trailer

Přebolí někdy ztráta dítěte? Becca a Howie Corbettovi jsou šťastný manželský pár. Život se jim ale navždy změní, když se jejich čtyřletý syn Danny stane obětí autonehody. Nic už nebude jako dřív. Beccina matka i sestra se snaží manželům pomoct. Jak zvládnout smutek? Becca kontaktuje mladého Jasona, studenta, který způsobil Dannyho smrt. Jason kreslí komiksové příběhy o paralelním vesmíru, do kterého vede „králičí díra“. Debatují spolu o kvantové teorii nesmrtelnosti a snad je to způsob na zvládnutí jejího smutku. Howie se utápí v minulosti a hledá útočiště jinde. Oba v neúnosné situaci dělají překvapivé a nebezpečné rozhodnutí, když si vybírají cestu, která určí jejich osud. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek, který má jednoduchou premisu - manželé se musí vyrovnat s tím, že při nehodě přišli o svého malého syna. To téma je tak jednoduché, že tohle mohlo stát na jediném - na hereckých výkonech. A ty byly využity naplno. Neříkám, že téma je jednoduché, ale není vyloženě rozvíjeno, právě herecké výkony činí snímek dobrým. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Všechno důležitý z celýho filmu by se dalo shrnout do pár vět. Tady je to roztahaný do 88 minut. Po herecký stránce je to slušný, Nicole Kidman mám docela rád a tu postavu jsem jí prostě věřil. Aaron Eckhart, od kterýho jsem to teda moc nečekal, zahrál taky celkem uvěřitelně. Jinak film má i nějakou atmosféru, ale celý to strašně pomaličku plyne, až to dojde k takovýmu nicneříkajícímu konci. Ty 3 hvězdy tomu dám, ale řikám si, že jsem asi až moc hodnej. ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Dráma o rodičoch vyrovnávajúcich sa zo zbytočnou smrťou svojho syna.Ja som sa zase nemohla vyrovnať zo smutným faktom,že vybotoxovaná tvár NICOL KIDMAN na nás ,,kričí" z každého rohu ťažko-dramatickej snímky.Niekto bude mať možno s týmto menší-väčší problém.Je to,ale vec názoru a vkusu.No i nadalej i napriek tomuto ,,hendikepu" zostáva v mojich očiach skvelou herečkou a na svoje kvality tu patrične upozorňuje.Je mi ľúto,ale tento snímok sa o mňa len ľahko obšuchol nezanechávajúc vo mne žiadne emocie.Toto sa dá pozrieť s ťažkosťou len raz.MILLES TELLER tak na tohto chlapca si posvietim.O ňom budeme ešte veľa počuť... ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Brilantní film, ze kterého sálají emoce a atmosféra zmařeného života, kdy vidina něčeho lepšího je opravdu na míle vzdálená. Nutno zmínit, že v hlavních rolích se představují dva z mých nejoblíbenějších herců, přičemž oba zvládají role na výbornou. Komorní konverzační drama té nejvyšší kvality s brilantní režií, scénářem a hudbou. Nečekel jsem od toho příliš a dostal silný zážitek, který v hlavě už zůstane. Bravo! 10/10! ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

KOncentrovana deprese, ale na me kupodivu zapusobila. Jiste, hlavne herecky, protoze trojuhelnik Kidman - Eckhart - Wiest je komplexni a bezezbytku vycerpava celou emocionalni skalu... ale hlavne asi prave tou komornosti. A asi i faktem, ze i pres absenci vyraznejsi gradace dokaze udrzet soustredenou pozornost. Navic, po takovy nalozi, jsem asi rad i za ten konec, kterej by me jinak jezil. Samotny tema samozrejme svadi k predpokladu, ze bylo umyslne vybrany pro tvobu srdcervouciho struhadla, ale... podle myho nazoru to dopadlo jinak. Nemaje s podobnou zivotni situaci zkusenos (klep, klep), mozna by to takhle nejak mohlo vypadat. Na kazdyho proste plati neco jinyho... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (13)

  • Při jízdě autem cca od 00:30:00 není Nicole Kidman připoutaná. Při debatě s manželem jsou neustálé záběry na ni a na něj (není tam prostě prostor k tomu, aby se připoutala). Když ale její manžel v 00:34:28 prudce brzdí, Nicole je připoutaná a tak se jí nic nestane. (Pavlínka9)
  • Pro Nicole Kidman se jedná o první snímek, v němž hrála ustřední postavu a zárověn byla jeho producentkou. (ČSFD)
  • Na začátku filmu nabírá Becca (Nicole Kidman) hlínu holýma rukama. V následujícím záběru ale má rukavice. (noelcoward73)

Reklama

Reklama