Reklama

Reklama

Dům snů

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2009

Obsahy(1)

Deset párů soutěží o dům snů, ale zvítězit může jen jeden! Odtrženi od běžného života, bez informací, mobilních telefonů a kontaktu s rodinami, si účastníci unikátní reality show plné emocí vybojují šanci získat luxusní bydlení na lukrativním pozemku... (oficiální text distributora)

Recenze (71)

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Aaaa další reality show na způsob milionáře, big brothera či vyvolených. Bohužel ve všech případech jde o odpad. Vyvolený jsem ještě sledoval, ale tohle už je fakt moc. Vítězům přeju dům za ty nervy, protože my teď zateplujeme a malujeme a to je u nás doma napětí, ikdyž sme jen 4 a všichni flegmatici. Takže s nimi soucitím, ale to nijak tento pořad nezachrání. Nejlépe to nesledovat a radši přepnou na primu na Hádej, kdo jsem! To má alespoň nějakou jakštakš úroveň. Toť vše, na takovou hloupost se nemá cenu rozepisovat !!! ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Tak dlouho jsem se tomu bránil, až jsem nevydržel, a na kousíček jednoho dílu jsem se podíval. No pochopitelně jsem to neměl dělat, protože to byla hrůza. Celé to absolutně postrádá jakýkoliv smysl, soutěžící na sebe neustále nadávají, když jim dovezou nějaký stavební materiál, tak sborově udělají: "Jéééééééééé!". Jak děti v mateřské škole. Akorát jsem se utvrdil v tom, co jsem si myslel už při sledování ukázek. ()

Reklama

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Primitivnost, demence, nenažranství a jeden velký ohavný dům...nic víc tohle není. Budiž jim k dobru aspon to, že staví z ekomateriálů...já bych si ale ty peníze radši vzala a koupial si byt...mm moje kamarádka bydlící za Prahou říkala, že ta lokalita je pěkně ohavná a hlučná..kolem totiž vede hlavní silnice...přeju pěkné bydleníčko ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ten novodobý humbuk kolem trendu reality show, kdy pozorujete bandu nesympatickejch kreténů, kteří se chovají jako tupé stádo krav, opravdu nechápu. Jediná zajímavost na tomhle pořadu je ono stavění domu, které bohužel není hlavní náplní týhle (určitě neskutečně populární) trapárny, kde pozorujete jen lidi, kteří dělají a říkají blbosti a čas od času se pokouší o herecké výkony v emočně vypjatých situacích. Brrrr. ()

Heavyman 

všechny recenze uživatele

Ještě jsem neviděl tolik ubrečenejch lidí na jednom fleku.V tomhle pořadu se brečí třeba jen kvůli tomu, že máš studený jídlo!!Oni jdou dobrovolně to soutěže, aby vyhráli barák a furt řvou jak je jim smutno po rodině a to tam nebyli ještě ani dva měsíce!!!Samotnej barák by hořel jak papír, protože ho stavěj z rákosí a pochybnýho dřeva!! ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama