Reklama

Reklama

Vraždící anděl

všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Profesionální vražedkyně Zoe Bell při jednom nepovedeném zásahu nedopatřením zabije malou dívku a sama skončí s vážným poraněním mozku. Od té doby má vidiny, ve kterých se jí zjevují její oběti a žádají pomstu. Postupně se stane vraždícím strojem likvidující členy mafiánského klanu, pro který pracovala... (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (38)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zoë Bell začínám pomalu ale jistě přicházet na chuť. Není to sice žádná extra herečka, ale svoje si dokáže odvést celkem v pohodě, akční scény a bojové choreografie dokáže taky zvládnout sama bez zástupu – tak proč jí nedat šanci. Jasně není to žádná modelka, ale co už. Doma bych takovou mašinu na zabíjení taky nechtěl, ale jako kámošku po boku určitě. S ničím se tady nesere, každý dostane pořádně na prdel – i ona sama dostane pořádně do těla – některé scény jsou super, černý humor nikdy neuškodí, několik pasáží poněkud nudnějšího rázu, ale k celkové polo spokojenosti mi to stačilo. Taková akční oddechovka, která neurazí. Mou pozornost zaujala i Vail Bloom, tahle holka má taky něco do sebe, asi budu muset mrknout na nějaký další film, kde účinkovala. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Parádaní akční řežba v comixovém ladění. Hlavní hrdinka to tam řeže hlava nehlava a jde si za pomstou s menšíma přestávkama až do konce. Velké překvapení!! Výborný look, choreografie soubojů perfektní a vtipná. Děj přímočarý jasný. Občas nějaké ty bouchačky, ale jak jsem psal, většina všech konfrontací se stejně zvrtne v peckovačku rukama a nohama. Perfektně jsem se bavil!! ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Typické akční béčko s ženskou hlavní hrdinkou. Musím ale uznat, že tady se nikdo s ničím nesere. Zranění, vraždění, způsoby zabití, to všechno je tu jen pro silné povahy a udržuje to děj ve slušném tempu. Jen škoda, že je tak jednoduchý a tupý, jinak by to bylo celkem solidní a zábavné. Zoe Bell je tedy prvotřídní kus ženy, na který je pěkný pohled, ale začínat by si s ní nikdo nechtěl, natož ji nasrat. Hodnotím vcelku nadprůměrně, ač jsem z toho cítil kopírování Kill Billa. 60% ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Když si odmyslím prapůvodní důvod hrdinčiny odplaty, je to zdařilý a na nic si nehrající zástupce revenge žánru. Scénář není žádná sláva, lehčí překombinovanost a odláfknuté postavy hrají v jeho roli naštěstí jen minimum a v rámci žánrové dimenze se nemá moc za co stydět. Levnější zázemí kupodivu příliš nepoškodilo ucházející akci, postrádající obvyklou strojenost, ačkoliv originalitou a oslnivostí také zrovna nesrší. Angel of Death má však i svou stinnou stránku - je o mnoho lepší adaptací comicsového Punishera než všechny tři stávající "oficiální" adaptace, což mě jakožto zarytého příznivce mstitele s lebkou na triku přivádí na vnucující se myšlenku vyslat ostříleného pomstychtivce mezi hollywoodskou smetánku a případnou příští punisherovskou adaptaci vsunout pod hlavičku produkce Tarantino či Raimi. ()

DavidWebb odpad!

všechny recenze uživatele

Obsahuje SPOILERY! Tak sa mi po dlhočiznej dobe stalo, že som vypol film v polovici a nedopozeral. Pretože kto napísal tento žumpoidný výplach má v hlave miesto mozgu kravské lajno a ani len základné znalosti o ľudskom tele a o tom ako sa píšu scenáre k podobným filmom ani nehovoriac. Odhliadnuc od toho, že hlavná postava je jedna odporná, nesympatická chudera, ktorá si ako nájomná vrahyňa namiesto použitia zbrane radšej láme pastelky v pästných súbojoch, sa nenájde v snímke jediná sympatická postava. Krava dostane nôž až po rukoväť do hlavy a za tri dni ide znova do akcie píčo! Čo viac, znova si láme pastelky pričom dostáva bomby do hlavy a ona je v poho, koxo! Príde zabiť cucáka a frajer napudrovaný sa jej otočí chrbtom, pištoľ nechá na stole, lebo on telefonuje koxo... A tá hudba... No a dosť, tak toto ani fucking náhodou. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (8)

  • Takmer všetky scény natočené v interiéri boli spravené v jednej nemocnici v Los Angeles. (beso74)
  • Postava, ktorú stvárnil Jake Abel, bola pôvodne napísaná pre oveľa staršieho herca. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno