foto

Jake Abel

  • nar. 18.11.1987 (32 let)
    Canton, Ohio, USA

Biografie

Jeho první významnější role byla ve filmu GO FIGURE, kde hrál roli Spencera. Později dostal roli v krátké sci-fi sérii THRESHOLD. V roce 2008 byl oceněn na šestnáctém Hamptons International Film Festival jako vycházející hvězda za film FLASH OF GENIUS. V roce 2009 se krátce objevil ve filmu Petera Jacksona LOVELY BONES. Také měl zajištěnou roli v internetové sérii ANGEL OF DEATH, kde se objevil v deseti dílech.

V únoru 2009 dostal roli v seriálu SUPERMATURAL, kde hrál devatenáctiletého Adama Milligana, který se objevil v posledních třech dílech. V roce 2010 získal roli ve filmové adaptaci knihy PERCY JACKSON & THE OLYMPIANS: THE LIGHTNING THIEF, kde hrál Luka Castellana. V dalším roce si pak zahrál menší roli ve filmu I AM NUMBER FOUR. Nedávno se objevil v seriálu GREY'S ANATOMY v díle “Poker Face“.

V roce 2012 získal roli do filmu THE HOST (2013). V blízké době ho uvidíme ve filmu PERCY JACKSON: SEA OF MONSTER.

Anastázie "helen catter" Čechová

Herecká filmografie

Filmy

2020 Son of the South
Zhoubné zlo
2019 Smrtící romance
2018 Shrimp (TV film)
2016 Skoro přátelé
2015 Against the Sun
2014 Good Kill
Love & Mercy
2013 Hostitel
Percy Jackson: Moře nestvůr
2011 Jsem číslo čtyři
2010 Percy Jackson: Zloděj blesku
2009 Pevné pouto
Vraždící anděl
2008 Boj o patent
Skandály ze života zvířat
Tru Loved
2005 Ledový sen (TV film)

TV seriály

2020 Jiný život (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2019 Jiný život (TV seriál)
Ahoj (S01E10)
Srdce a duše (S01E09)
How the Light Gets Lost (S01E08)
další epizody (10)
Lovci duchů (TV seriál)
Our Father, Who Aren't in Heaven (S15E08)
2018 Špinavej John (TV seriál)
Kat (S01E05)
Varovné signály (S01E02)
Přístupné sny (S01E01)
2013 Lovci duchů (TV seriál) - a.z.
Man's Best Friend with Benefits (S08E15) - a.z.
2011 Inside (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Jiný způsob štěstí (S08E06)
Lovci duchů (TV seriál)
Dva králové (S06E20)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
Labutí píseň (S05E22)
Místo, odkud není návratu (S05E18)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Hůř už být nemůže (S04E19)
Kriminálka New York (TV seriál)
Spěch na mínění (S05E13)
Pohotovost (TV seriál)
Podivná dlouhá cesta (S15E14)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Pro nic za nic (S02E04)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Drž se svých zásad (S06E09)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Zachraňte Sammyho (S04E05)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Threshold (TV seriál)

Dokumentární

2018 Medal of Honor (TV seriál)