Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (266)

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Boris s Khashoggim spláchli Dia do hajzlu, doslova, a z Héry udělali afektovanou mrchu! Na další bohy si už naštěstí nevzpomněli (nepočítáme-li toho kokůtka Marduka, který v tomto příběhu na motivy řeckých bájí a pověstí figuruje bůhvíproč). Pořád to ale není nic proti, co na svém synovi Richardovi spáchali jeho rodiče, konkrétně jeho otec Pavel (viz zajímavosti), to už zavání týráním. Stejně tak pak týrá svého diváka distribuční společnost GoCrazy, která tenhle hloupoučký film s otřesným lookem propašovala do kin (a cHtěLA zA To PeNízE!). Hvězdičku za to, že mě to utvrdilo v tom, že neexistuje nic směšnějšího než wrestling. 15 % ()

Mafiapau odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá odpornost Mohameda Khashoggi.Opravdu úchvatně otřesné!Chtěl jsem se přesvědčit jestli toto zfetované "dílo" je opravdu tak strašné. Čekal jsem že by mě mohl ještě rozesmát nějaký rasismus..ale žádný nepřišel. Koukal jsem 10 minut a bylo to ještě horší než má očekávání.Tento film mohl stvořit pouze antisociál napumpovaný LSD s rozdrcenou čelistí. Mučil bych ho tak,že bych ho přibil k plátnu s wallpaperem tohoto filmu, uřízl bych mu cecky,a za neustálého kopání do koulí mu oholil oční bulvy. (moje hodnocení už si můžete domyslet) ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Já čekala kolosááááální sračku a ono to bylo jen lehce debilní :-D Ale že se tohle dostalo do kin to mi rozum nebere :-D AKTUALIZACE : Bylo mi řečeno respektive napsáno, že jsem odflákla koment. Jelikož mě nesmírně mrzí, že jsem zklamala svou fanouškovskou základnu, rozhodla jsem se to napravit a přidat několik řádků k tomuto filmu, aby bylo vše v pořádku. Chvilku jsem dumala, u běžího porna, co bych k tomuto filmu dopsala, ale zrak mi pořád pošilhával na to péčko a v tom se to stalo !!! Cuklo mi ve voku!!! Takže nejen, že je mám šikmé, ale navíc teď tvrdě šilhám a vypadám jako zhulenej chameleon a to jen proto, že jsem ve své neskonalé dobrotě chtěla koment vylepšit . Mrdám to a jestli se mi to voko nesrovná tak srovnám konkrétně jednoho z Vás (ty víííš koho myslím Proceso...ééé..ty víš) . ()

Eterninox odpad!

všechny recenze uživatele

Potom, co se Hoganův Zeus objevil v záchodové míse, mi došly síly. Suveréně nejhorší do kin distribuovaný (a pravděpodobně i jakýkoliv jiný) film, co jsem kdy měl tu smůlu vidět. Mladý Sandrak by měl přestat děsit filmové diváky a zjednat si dlouhodobou lékařskou pomoc, dokud ho ty steroidy ještě nezabily. 0% ()

-soch-

všechny recenze uživatele

Neodvážil som sa ešte tento film pozrieť a trailer ani vidieť nechcem. Pozorne púť tohto filmu tuná CSFD.cz sledujem a darí sa mu podobne ako AVATARu. (Ibaže naopak.) Navyše, nečakal som, že práve herec John Heard, ktorý hral vo filme Sám doma a bolo to v poriadku, prijal ponuku na takúto kravinu. Veď už len ten plagát... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích je u jména postavy Hulka Hogana "Zues" namísto "Zeus". (ČSFD)
  • Predstaviteľ Herkula, ukrajinský herec Richard Sandrák, trénoval pod dohľadom svojho otca Pavla. Získaval neskutočnú postavu a v šiestich rokoch zdvíhal na bench presse 80 kilogramov. Ešte než mu bolo osem, mal brušné svaly a bicepsy, aké nemajú mnohí dospelí športovci. S tým prišla aj sláva s jeho menom a prezývka Malý Herkules. Ale tiež kritika, že v tak útlom veku je tréningová záťaž, ktorú na neho otec kládol, nevhodná. (Raccoon.city)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama