Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (266)

Mafian odpad!

všechny recenze uživatele

To se fakt nikomu nezdá divný, že dítě běhá nadzvukovou rychlostí? Tenhle film je sbírkou různých klišé, která vedou až k tomu, že se malý superhrdina musí rozhodnout mezi životem v nebi a životem na zemi. To vyřvávání, že si vybral, nebo co křičel, mě skoro nutilo vypnout televizi. Herci přehrávají, jako by jim někdo hrozil smrtí, snaží se dělat film vážným. Kdyby se brali trochu s nadhledem, dopadlo by to líp. Aspoň z toho Hogana mi nekrvácely oči... ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že je to nejhorší film této databáze. Jen má smůlu, že zkurvil den velkému počtu diváků. Píčovina je to ovšem kolosální, o tom bez debat. Jediným světlým momentem tohoto omylu je ten tmavý retardovaný klučina, kterej je tak blbej, až je to občas vtipné. Jinak je to celé k poblití a vše je zde špatně. Doufám, že se těla režiséra i celého štábu už někde rozkládají. [2 %] ()

Reklama

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Vobec nemozem pochopit, co ma donutilo pozriet tento megashit. Strata casu a hlavne mozgovych buniek, co som to videl za hrozu na monitore. Rodinny film? Urcite ano. Komedia? To snad nemyslia vazne, ze tento smradlavy zvratok zaraduju medzi komedie. Urcite niieeeee. Je to skor pokus urobit film, co bohuzial moc nevyslo. ()

Jana548 odpad!

všechny recenze uživatele

Zkoukla jsem 30minut. 30minut=1800sekund. Mých 1800sekund za tohle. A proč? Pro nic! To to jako má být, občas se sice zasmějete ale jak tohle může být ve 3D. Škoda 3D na tohle. Fakt je to celkem hovadina a to jsem myslela že žádný film až tak hrozný není :)). Český dabing tomu vůbec ale vůbec nepomáhá :D. ()

TerezaVanCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám ve zvyku hodnotit filmy, které jsem neviděla já osobně, ale u tohodle si dovolím udělat vyjímku. Dneska přišel můj 9ti letý brácha domů a na otázku jaký byl film (byli na něm se školou!!!), odpověděl,že to byla největší blbost na světě. Což asi vypovídá o kvalitě filmu, když i devítileté dítě pozná jaká to byla zhovadilost. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľ Herkula, ukrajinský herec Richard Sandrák, trénoval pod dohľadom svojho otca Pavla. Získaval neskutočnú postavu a v šiestich rokoch zdvíhal na bench presse 80 kilogramov. Ešte než mu bolo osem, mal brušné svaly a bicepsy, aké nemajú mnohí dospelí športovci. S tým prišla aj sláva s jeho menom a prezývka Malý Herkules. Ale tiež kritika, že v tak útlom veku je tréningová záťaž, ktorú na neho otec kládol, nevhodná. (Raccoon.city)
  • V závěrečných titulcích je u jména postavy Hulka Hogana "Zues" namísto "Zeus". (ČSFD)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama