Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (266)

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Tak můžu si za to sám. Chtěl jsem vidět aktuálně nejhorší film na tomto fóru. A nezklamal mě! Je to opravdu jeden z nejhorších filmů, který jsem viděl. Má to jedno plus. Ujistil jsem se, že nejsem masochista. Masochistovi totiž dělá dobře to sebetrýznění. Mě u tohoto filmu bylo místy spíše hodně nevolno!!! ()

machonza odpad!

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení na ČSFD jsem čekal extrahroznouneskutečněpříšernou hovadinu, vůbec nejhorší snímek co byl kdy natočen.. a kupodivu.. nebyla to až taková hrůza.. Do kina bych na to rozhodně nešel, zas až tak dobrý to není.. příběhově taková stupidnější pohádka a zpracování je megahrozné, například "hajzlfón" a.k.a. způsob jak se Herkules dorozumívá s Diem.. Vzhledem k hodnocení na žebřičku si myslím, že dost lidí se na to ze zvědavosti podívá.. A já jsem byl jeden z nich. Přesto nelituju, že jsem to viděl :) ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že je to nejhorší film této databáze. Jen má smůlu, že zkurvil den velkému počtu diváků. Píčovina je to ovšem kolosální, o tom bez debat. Jediným světlým momentem tohoto omylu je ten tmavý retardovaný klučina, kterej je tak blbej, až je to občas vtipné. Jinak je to celé k poblití a vše je zde špatně. Doufám, že se těla režiséra i celého štábu už někde rozkládají. [2 %] ()

Trinculo odpad!

všechny recenze uživatele

Normální dětský televizní film o malém Herkulovi. Si pamatuju, že jak jsem byl malý, tak v Polské televizi v neděli po kreslených diesneyovkách, vždycky běžela hraná, v níž nás krmili nečím této úrovně. Hodně často to bylo o zvířátkách. Dohromady by to nebylo nic zajímavého a uražlivého, kdyby tu neexistovala záhada zařazení do kinodistribuce a 3D zpracování. Holt jsou na světě věci, nad kterými zůstává rozum stát. ()

zzzzzjjjjj 

všechny recenze uživatele

Tohle má být nejhorší film na světě. No to mě pos*r. Když jsem viděl hodnocení, tak jsem čekal, že to do 10 minut vypnu. Film nebyl vůbec žádný zázrak, o tom žádná, ale 35% dávám. Chci jen říct, že jsem viděl i větší kinematografické ztroskotání. Komedie to úplně nebyla, spíše rodinný sportovní film. Ale opravdu maximálně na jedno shlédnutí... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • V závěrečných titulcích je u jména postavy Hulka Hogana "Zues" namísto "Zeus". (ČSFD)
  • Predstaviteľ Herkula, ukrajinský herec Richard Sandrák, trénoval pod dohľadom svojho otca Pavla. Získaval neskutočnú postavu a v šiestich rokoch zdvíhal na bench presse 80 kilogramov. Ešte než mu bolo osem, mal brušné svaly a bicepsy, aké nemajú mnohí dospelí športovci. S tým prišla aj sláva s jeho menom a prezývka Malý Herkules. Ale tiež kritika, že v tak útlom veku je tréningová záťaž, ktorú na neho otec kládol, nevhodná. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno