Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rychlost, koně pod kapotou a bezpečnost v magazínu pro motoristy. (Česká televize)

Recenze (21)

HouseMK 

všechny recenze uživatele

Nejnudnější pořad o autech, jaký jsem zatim viděl. A to jsem velký fanda. Poslední dobou registruji mírné zlepšení (2010), ale neustálé protlačování čtyřkolek mi leze krkem. Naopak zajímavé a podobných českých pořadech jedinečné je povídání o veteránech a automobilové historii, sem tam nějaká motorka a skútr. K něčemu jsou i rady motoristům ohledně bezpečnosti, servisu a služeb okolo automobilů. Ale probůh, ať to není jen pro seniory! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ako chlaoca ma to prirodzene bavilo zhruba rovnako ako čítať časopisy o autách a prirodzene Trucker, kde sa mi po čase viac páčili opačné stránky posterov v strede časopisu. V jednom z komentárov sa však spomína že to nebol dokument na ktorý by človek čakal a skôr som ho sledoval vtedy keď som naňho náhodou natrafil. ()

Reklama

sator 

všechny recenze uživatele

Historie Auto Moto Revue Věděli jste, že původně se pořad jmenoval Motoristicko Dopravní Revue? V archivu ČT se dochovalo několik černobílých celých pořadů, ale vůbec nejstarší je hudební záznam znělky, ta pochází z roku 1971. Prvními tvářemi pořadu byl Jan Kalina a Luboš Pecháček. Později student žurnalistiky Vladimír Dolejš. A ještě později Tomáš Hrnčíř a slavný motocyklový závodník František Šťastný. Režírovali např. Pavel Pospíšil, Miroslav Fišera, produkoval Jan Kutil, později Marie Plocková nebo Jaroslav Petr. Dramaturgy byli Stanislav Cáhel, Dušan Neumann. Pořad vznikal v Hlavní redakci tělovýchovy a sportu, pak přejmenované na Hlavní redakci tělovýchovy a motorismu. Šéfredaktorem byl také Jiří Nedvěd. Natáčelo se tehdy na černobílý film, natáčelo se dva dny a pak se pořad kompletoval ve studiu, pamětníci si vzpomenou na bohatou listárnu Vladimíra Dolejše. Vysílalo se každou sobotu – takže dokonalý návrat. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Bežná, priemerná, nijak zvlášť nápaditá, ale aj tak celkom solidná, pomerne zaujímavá publicistická relácia pre nadšených motoristov, ktorú vysiela verejno-právna Česká Televízia (ČT). Rady, typy, novinky, postrehy týkajúce sa automobilov, motocyklov a všetkého, čo s nimi súvisí. Plus pravidelná súťaž pre pozorných divákov o praktické, vecné ceny. Také je AMR - "Auto Moto Revue". ** ()

subic 

všechny recenze uživatele

Znovu obnovený pořad ČT od 1.3.2014 a zatím nevypadá vůbec špatně. Dokonce má i "topgerovské" ambice, souboj auta s vlakem, souboj auta s letadlem atd. Tak uvidíme. Pořad má 4 moderátory, rallye závodnice Míša Maňovská, čtyřnásobný vítěz Dakaru Pepa Kalina, olympijský vítěz a sportovec roku Aleš Valenta a rozhlasový moderátor Petr Šimek. V květnu 2015 k tomu dodávám: z moderátorů zůstal už jen Aleš Valenta a Petr Šimek, přidali tam nějakého rádoby motorkáře a další, ale ty jejich hlasové projevy jsou spíš k blití a na zajímavé testy už došly prachy? ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama