Reklama

Reklama

Volejte věštce

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 45 min

Zajímá vás, co vás čeká? Potřebujete pomoci s důležitým životním rozhodnutím nebo partnerským vztahem? (oficiální text distributora)

Recenze (298)

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

1) věštkyně:"Když si bude moc přát zaparkovat na sídlišti, tak se Vám to splní - musíte věřit"! 2) volající:"Dostuduje má dcera?", věštkyně:"Ne, přeruší, nedokončí to - ale to je dobrá zpráva!, volající:" Je, tak to se mi ulevilo...děkuji!"3) věštkyně:"Muži v nás vidí...nevidí tu ženu co si brali - je třeba se k nim chovat jako milenka, i když s ním už máte děti!" Není to tak brutální jako EZO.TV, když nikdo nevolal, tak jsem se dozvěděl univerzální zákon.....Volejte věštce je univerzální odpad! To vím i bez karet. ()

Laurent

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, jaké komentáře zde vyvolal tento pořad. Nebudu ho hodnotit, protože nevím, jak bych to měl udělat. Přesto bych řekl, že je zarážející kolik komentátorů uráží nejen tvůrce ale i volající diváky, nebo kohokoli, kdo v danou ideologii věří. Bohužel je to určitý negativní výraz vkusu, projevené slušnosti a respektu k druhým lidem. Když použijeme podobnou logiku pak prohlásíme za duševně choré všechny lidi hlásící se k jakémukoliv náboženství nebo k víře v boha. Choří budou také všichni, kteří hrají hazardní hry, protože z "matematického" hlediska nemohou být dlouhodobě úspěšní. Stejně tak by byl chorý každý, kdo svojí vírou nebo jednáním vybočuje z všeobecně zažitých vědeckých poznatků a takzvané "racionality". V duchu takové logiky by nebyl duševně zdráv nikdo. Respektujme, prosím, víru a volbu. ()

Reklama

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Já těmhle věcem věřím, je-likož taky sám něco umím. Co se týče tohoto pořadu tak se mi celkem líbí, "čarodějky" umí dobře poradit a taky se něco zajímavého dozvíte. Ale chápu, že to není pro každého. Každý jsme jiný, ale nezapomeňte: Že něco nevidíte, nutně neznamená, že to neexistuje. Na 5 hvězd ten pořad samozřejmě není, ale zdejší hodnocení mi přijde nefér, takže dávám 5. ()

hororwatch odpad!

všechny recenze uživatele

5% Romské menšiny v ČR pracuje. Mno tady je jedna z názorných ukázek, jak. Kdyby tam aspoň měla kosti od kradenýho kuřete odněkud z Bulharska s vyrytejma symbolama ze seriálu Hvězdná brána, tak by to bylo aspoň originální. Ale ony ani ty trapný žolíkovky pořádně míchat neumí. Ubohost. Pokud nutně ,,věštkyně'' musí být seschlina s hlasem 40ti cigaret denně a vyjadřováním jakoby ji právě odebrali od automatu. No, pokud je to jedno z nutných zel, které platí Prima Cool, ještě to Primě prominu, ale nemůžu uvěřit, že tam do studia ty vagabundy pustí. ()

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud po půlnoci vstanete radši nechte televizi vyplou a nebo si radši zapněte nějaký porno, ale v žádném případě primu ne.Nechápu jak ty lidi můžou být takový idioti a utratěj kredit do toho nejvíc zasraně debilního pořadu jako je tahle sračka sraček.Zavolaj nějaký nesympatický krávě, která mele z tý svý hnusný držky sračky, které se vám v životě nikdy snad nestanou.Kam spěje dnešní doba.Zlatej středověk kdy nebyli televize a nemuselo se koukat na takový hovna.0% ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama