Reklama

Reklama

Scooby-Doo: Začátek

(TV film)
  • USA The Scooby-Doo! Mystery Begins (více)

Obsahy(1)

Co pojí nejlepší kamarády? V případě Daphne, Velmy, Freda, Shaggyho a Shaggyho odvážného štěněte Scooby-Dooa jsou to záhady! Celovečerní hraný Scooby-Doo: Začátek nás zavádí do doby, kdy se čtyři dospívající slídilové (plus jeden psí detektiv) setkali poprvé. Byli tehdy neprávem obviněni z nastrojení duchařského žertíku a vyloučeni z Coolsvilleské střední. Spojili se, aby očistili své jméno a vyřešili tu nadpřirozenou záhadu... a vydali se tak rovnou vstříc neutuchající legraci a dobrodružství. Speciální zábava, speciální přátelé a extra-speciální efekty dělají z tohoto příběhu na téma “jak to všechno začalo” (počínaje setkáním chlapce a psa až po první výpravu v karavanu Mystery Machine) zatraceně báječnou podívanou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

To je tak, když se zadaptuje ryzí americký animák pro děti - vznikne z toho docela dost velká blbost. Chápu, že se to snažilo být stylově co nejvěrnější předloze, ale osobně mi to nepřišlo po žádné stránce nějak zvlášť dobré. Ani humorem, ani čímkoliv jiným. Děj byl stupidní a nezáživný. No, jednou vidět stačilo. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejslabší článek z celé série hraných Scooby-Doo. První dva filmy rovněž neoplývaly kvalitou, nicméně se ještě daly snést. Naprosto zbytečný prequel s bídnými vizuálními efekty (chudák Scooby-Doo) a otřesnými hereckými výkony. Na film jsem se podíval zejména proto, že mám rád filmy plné tajemna a záhad. Teď je záhadou, jestli někdy vznikne nějaké další pokračování. Doufám, že ne! ()

Reklama

pekas 

všechny recenze uživatele

Scooby Doo nikdy nebyl můj šálek kávy. Ale už jsem i tak něco dílů viděl a v intencích tohoto seriálu je tenhle film úplně v pohodě. Zápletka naprosto standardní Scooby Dooovská, nechápu dost dobře ty kritiky tady. Vždycky to byl seriál pro děti a jako k takovému taky přistupuju. Dětem se to líbí, jako rodič neshledávám žádnou závadu, takže slabší čtyři. Zatím mě všechny tři hrané filmy bavily víc než animované. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený pokus o další oživení Scoobyho party. Sice mi zpočátku trvalo, než jsem si zvykl na všechny nové představitele, ale do děje jsem se vžil hned a upřímně jsem se bavil. Hlavní hvězda Scooby je sice mírně upozaděn, ale v průběhu děje to přestávalo vadit. Film nám pěkně odpověděl na otázku, jak se vlastně parta dala dohromady, což byl vlastně úkol celého třetího dílu série. Srovnatelné s oběma minulými díly. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 8/10/// +hlavně že je to krátké a nenáročné -opět řeknu, že to nemá na kreslenou verzi/// Když jsem před lety hodnotil druhý hraný díl s podtitulem Nespoutané příšery, slíbil jsem, že dám příště přednost animáku. To jsem ještě netušil, že o pět let později vznikne další hraná verze, tentokrát určeno rovnou do televize, bez jakékoliv hvězdné tváře jako tomu bylo tenkrát. A světe div se, ono to není tak špatný. O hodně to překonává první hraný film a o něco i ten druhý. Animace je sice o fousek slabší než u zmíněných kino filmů (přestože ten první vznikl v roce 2002), ale i tak na televizní film je obstojný. Některé efekty (duchové) jsem dokonce i hodně vydařené. Z herců potěší Gary Chalk (ten ruský generál z Hvězdné brány) a vlastně i ty nové herecké tváře jsou celkem sympatické a vizuální převtělení do postav se povedlo. I když ono to vlastně není nic těžkého, stačí dobrý casting a šikovného vizážistu. Samotný děj je někdy opravdu hodně jednoduchý a stupidní, gagy nefungují úplně vždy a často jsou hodně laciné. Přesto je to snesitelné a já jsem minimálně spokojen, že jsem to přežil bez újmy./// Celkem 51%/// ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Coolsville - domovské mesto partie - sa nachádza v okrese Erie v Ohiu, približne 1 hodinu západne od Clevelandu. (misterz)

Reklama

Reklama