Reklama

Reklama

Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery

  • USA Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed (více)
Trailer

V Coolsvillu je v kriminologickém muzeu slavnostně otevřena expozice věnovaná úspěchům společnosti Záhady s.r.o., kterou tvoří poněkud ješitný Fred, krásná Daphne, chytrá Velma, zmatkář Shaggy a jejich pes Scooby-Doo. Zatímco se Velma zakouká do mladého kurátora Patricka Wiselyho, Fred a Daphne musejí čelit otázkám protivné reportérky Heather Jasper-Housové. Slavnost je však přerušena, když nečekaně obživne obří pterodaktyl a napadne hosty. Přestože se s ním přátelé pokusí utkat, monstrum uletí a na něm maskovaná bytost, která spolku vyhrožuje pomstou. Velma s Fredem a Daphne se domnívají, že jde o dílo šíleného vědce Jonathana Jacoba, kterého kdysi odhalili a pomohli dostat do vězení. Zdá se, že při svém útěku z vězení nezahynul v moři, jak se dosud myslelo. Velma zjistí, že klíčem k výrobě monster je látka randamonium, nacházející se v místním uzavřeném dole, a zatímco musejí svést několik bitev s dalšími obživlými duchy, Heather proti nim v televizním zpravodajství rafinovaně poštve celé město. Stávají se z nich psanci, nepřestávají však pátrat po způsobu jak zastavit děsivé události a odhalit jejich původce. Svým svérázným způsobem do vyšetřování zasáhnou také Shaggy a Scooby-Doo, když se jim podaří zmocnit řídícího panelu sloužícímu k oživování a ovládání monster. Padouch ho chce za každou cenu zpět a Velma vymyslí, jak se s pomocí panelu oživlých monster a duchů zbavit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druhý Scooby-Doo vyměnil strašidelný ostrov za "město záhad" a vzhled monster byl viditelně lepší než v jedničce, nicméně celé to opět kazí infantilní scénář, který se ani "kouskem papíru" nesnaží pobavit diváka. Solidní akci úvodní scény z muzea či sekvence z dolu bohužel kazí všudypřítomná snaha o humor, která se místy utápí v trapnosti. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Toto si moji obľúbenci určite nezaslúžili. Chýbalo tomu asi všetko, čo mal pôvodný seriál. Mysterióznosť zápletky bola na zasmiatie a naopak, humorná línia na zaplakanie. Najväčším pobavením sú asi tie tržby. A to by som bol predtým povedal, že táto partička utiahne viac ako takýto splašok. 35%. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jako možná je to tím, že jsem to viděl až v roce 2020, ale za mě v pohodě Jsou daleko horší rodinné komedie než tohle a mají více procent namátkou Pan Chůva, Beethoven od 4 nahoru, Doktor Dolittle od 3 nahoru,Sám Doma a Bohatý, Sám Doma 3, Sám Doma 5 a dalo by se pokračovat. Těch 41 procent aktuálně je hodně podhodnocených. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Oproti 1 to je o niečo horšie ale až tak strašné mi to nepríde.Ja mám proste Scoobyho rád a preto dám tie 4 hviezdy.Film ma bavil nenudil som sa a občas som sa aj zasmial. Shaggy sa mi zase nemierne páčil :) bol vtipný a celkom to uhral.Scooby dostal priestor a musím povedať že oprávnene pretože bol super. Musím povedať že toto zoskupenie sa i páči viac ako to druhé . ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Mnohem jednodušší a hloupější než jednička, taktéž ubylo humoru, sází se především na ztřeštěnost a absurdnost, digitální efekty nestrhnou, herecké výkony taktéž žádná sláva. Poutavost i přes krátkou stopáž není nikterak velká, i když se neustále něco děje, strašně jsem se nudil a modlil se, ať už to konečně skončí. Neskutečný kvalitativní sešup. 3/10. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy drží Shagy (Matthew Lillard) se Scoobym provazy, jejich konce mění délku. V jednom ze záběru má zároveň provaz Shagy omotaný kolem ruky a hned v dalším nikoliv. (MIG29)
  • Ve scéně, kdy Daphne (Sarah Michelle Gellar) bojuje s Megavoltičem, který jí dá ránu, ona odletí a spálí si konečky vlasů. Když jde však poté s Fredem do starého dolu, kde se rodí příšery, má vlasy v pořádku. (MIG29)
  • Když Záhady s. r. o. odjíždějí ze staré školní klubovny před Kapitánem Cutlerem, v jedné scéně se do zadních dveří dodávky zarazí šipky s řetězy, ale v další scéně už dodávka odjíždí bez nich. (IvcaSammet)

Reklama

Reklama