Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na Velikonoční neděli se na rodinném setkání Thompsonových Eli vetře zpět do Nuckyho přízně. Zatímco Richard s Tommym tráví den coby hosté Sagorskyse, Gillian zůstane doma a obětuje se v rámci zlepšení své budoucnosti. V New Yorku se po večeři a motlitbách vydá Gyp do centra pro požehnání od Joea Masseria. (HBO Europe)

Recenze (5)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Why did I think today would be a good idea?” “Didn't really turn out very well.” “You're supposed to say something comforting when people are upset.” “In that case, I had a wonderful time.” Dejovo sa nám to opäť posunulo minimálne a celá epizóda sa nám niesla v silno rodinnom duchu. Zamilovaný Richard, udobrenie Thompsonovcov a Gillian vraždiaca svojho playboya. Nabudúce viac akcie, inak pôjdeme s hodnotením dole, 7/10 ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velikonoční díl mě příliš nepobavil, nebýt Richarda a chladnokrevné akce Gillian šel bych asi jen na tři hvězdičky. Na gangsterku to bylo příliš rodinné a podnikání se jaksi vytratilo. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Druhý díl v řadě, který byl těžce o ničem. Copak někoho zajímají námluvy půlměsíčka a skutečně odporná kůzlátka Gillian, která je jinak docela kočka. Chci vidět nějakou zasranou akci. Tímhle se mi tvůrci rozhodně nezavděčili. Snad se do příště polepší. Díl napěchovaný romantikou a sexem, ovšem bez náznaku čehokoli zajímavého. Prozatím nejhorší díl série. Píčoviny mě nezajímají. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama