Reklama

Reklama

Love Hurts

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Nizozemsko, 2009, 6 min

Obsahy(1)

Po hádce se svým přítelem se jde žena opláchnout na veřejné záchodky. Najednou se z jedné toalety ozve tiché volání o pomoc a zpode dveří vyteče kaluž krve. (brit84)

Recenze (11)

brit84 

všechny recenze uživatele

Mně se to docela líbí, má to slušné napětí a postupnou gradaci. Jediné co bych vytkl je na můj vkus příliš neurčitý konec. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Paráda - odskúšaj si odskok z nejakej polnočnej akcie na toaletu a pridáš bodík - to je isté. A ako bonus smelo prirátaj to nepriehľadnuteľné nasnímanie - aj bez vynásobenia tomu sekneš aspoň 1bodík. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Opět další kraťas se skvělou atmosférou, dobrým zvukem a buchtou na kterou se dá koukat, ale opět všechno kazí debilní konec. Škoda. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Kdopak by se na záchodcích bál. Výjma mě, zřejmě všichni, kdo této zoufalosti udělili neadekvátní počet hvězdiček. Pochopitelně mega stupidní krátkometrážní horor. Ehm, horor? Tak tohle o něj ani nezavadilo. Jo, hrůza to byla, ale v jiném slova smyslu. Mé hodnocení: 0% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Pouštět duchy na či z hajzlu se někdy nevyplácí. Vskutku příjemné hororové zamrazení, ve vodách podobných hororových kraťasů se tohle dá považovat i za majstrštyk, trochu přecením a jdu na čtyři. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na hajzlíkách se dá zažít spousta příhod, zvláště pak na těch diskotékových či restauračních, co si budeme povídat, ale to co uvidíme v tomto krátkometrážním kousku, by vidět a hlavně zažít nechtěl asi nikdo z nás. Přidávám se k těm, kterým se tohle šestiminutová podívaná líbila. Mělo to slušnou atmosféru, kameraman a střihač odvedli rovněž svou práci na výbornou a herecké výkony sice průměrné, ale nikterak hrozné. Takových 70% si to zaslouží. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pekne, pekne. Škoda tých zbytočných niekoľko sekúnd pred koncom, zobralo to tomu polovičku perfektne vybudovanej atmosféry. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Napínavé od začátku až do konce. Horor který hlavně děvčata odnaučí chodit na veřejné toalety. Trpíte-li zácpou stáhněte si tento kraťas do mobilu a běžte na wc. Rozhodně se z toho po.... ()

Reklama

Reklama