Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předčasně propuštěný trestanec John Brickner (Steve Austin) se vrací do společnosti na žádost ženy své oběti, která doufá ve finanční výpomoc potřebnou k transplantaci sdrce své dcery. John si najde práci truhláře a vyhazovače v baru. V baru potkává Rena (Walton Goggins) a jeho přítelkyni Frankie (Laura Vandervoort), kteří dají Johnovi možnost vydělat si peníze v pouličních zápasech, které nakonec přijme. Reno je agent se spoustou dluhů a vidí v Johnovi peníze. Frankie, Reno a John se postupně stanou přáteli. (Boz)

(více)

Recenze (61)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Steve Austin je poriadne tvrdá mlátička, no ešte tvrdší neherec. Po jeho druhom úškrne v ringu som s ním skoro skončil, no tie psie oči ma donútili dopozerať tento mizerne zlepený príbeh a dopočúvať všetky tragikomické dialógy. Jednu hviezdu za pästné súboje a druhú za Lauru z Kanady, lebo keď už nič iné, aspoň mi pripadala sexy. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ať žije americký korekční systém! Usvědčený vrah s vizáží Médi Bédi vyleze po pár letech z krymu se srdcem na dlani a charakterem Mirka Dušína. V záchvatu sebezpytování rozbije v ilegálních zápasech držku několika hustě vytapetovaným negrům, portorikáncům a jiným obtloustlým romantickým týpkům, aby naškrábal pár mrzských dolarů na operaci rozkošňoučké dcerušky chlápka, kterého zabil. K tomu si přidejte úžasnou choreografii sumo soubojů ve stylu :" Tak, teď vysmahnu jednu já tobě, teď vypáliš jednu ty mě a to budeme dělat napřeskáčku tak dlouho, až zjistíme, kdo má tu vyholenou palici tvrdší... A pokud se hoooodně sehneš, třeba tě kopnu i do kolena..." Nicméně proti Universal soldiers 3 a Dangerous man pořád výpravný akční klenot!! ()

Reklama

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Óda na emerický nápravný systém, protože vrah, který nemilosrdně uškrtil otce od rodiny, se po 4 letech dostane z lochu, začne mudrcně bručet a jde se bít holýma rukama s mistry hospodských rvaček o peníze na novou pumpu pro dcerku týpka, kterýho uškrtil. Ještě při tom stihne zachránit život její matce a udržet vztah prcinky s looserem. Kdyby aspoň ty rvačky za něco stály, ale tady se všichni pohybují jak lenochodi, choreo žádné, jen výměna pěsťovek. Nuda a dlouhá stopáž. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicka nicim vynimocna arenovka. Bitiek nieje vela a kedze Steve Austin neovlada ziadne bojove umenie, tak po choreografickej stranke pripominaju klasicke krcmove pästove rubacky. Ich plusom je, ze su aspon prehladne natocene a zostrihane. Film sa viac sustredi na pribeh, kazda vedlajsia postava tu ma dostatocny priestor, co vacsinu divakov sklame. Ale aj ked pribeh neponuka v tomto zanri nic nove a obsahuje mnozstvo klise, tak sa mi to celkom pacilo. Hlavne na prvy pohlad nesympaticky Steve Austin si ma celkom ziskal a vdaka tomuto filmu mam o dovod viac sa tesit na Expendables. 5/10. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Filmy se Stevem Austinem mám fakt rád. A tohle je úžasné béčko, ve kterém jsou sympatický herci a dobrá akce. Příběh neurazí, a tak nějak se mi to celý líbilo. 54% si to nezaslouží, je to dost dobrej film, a když vidím, jak tu lidi hodnotěj filmy, tak se vážně divím, že tenhle film nemá víc procent. Mě se to líbilo a 60% si to určitě zaslouží. A za mě **** a 80%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Keď John (Steve Austin) vyberá z vane Veroniku (Lynda Boyd), je možné si všimnúť stojaceho člena štábu vedľa Frankie (Laura Vendenvoort). (Johnny.ARN)
  • Natáčať sa začalo 17. októbra 2008 vo Vancouveri. (AdamesWWE)
  • Aby bitky pôsobili realistickejšie, obsadili tvorcovia skutočných MMA zápasníkov. Jednému z nich, Paulovi Lazenbymu, počas nakrúcania Steve Austin zlomil nos. (AdamesWWE)

Reklama

Reklama