Reklama

Reklama

Prokletí domu Winchesterů

  • USA Haunting of Winchester House
všechny plakáty
Trailer

Rodina se nastěhuje do starého domu, kde mají v plánu vést poklidný život. Nedbají varování jednoho spisovatele, který jim chce pomoci s nevysvětlitelnými událostmi, které se v domě odehrávají. Když ale zlé síly začnou přitahovat jejich dceru, pochopí proč měl dům pověst nejstrašidelnějšího místa v Americe. Povolají zpět onoho muže a společně odkrývají děsivá tajemství duchů v tomto starém domě. (DVD Edice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

zsn odpad!

všechny recenze uživatele

Já už jsem asi tak zkušený filmový divák, že odhadnu snímek v prvních třech minutách, ač tento bych pasovala spíše pod kanadskou tvorbu, pro kterou jsou typická právě naprostá hororová ne béčka, ale zetka. Ubohá variace na The Others s Kidmankou. Kdo dá tomuhle tři a více hvězd, toho vyděsí i plíseň na nivě. Perlička na závěr, kterou by chtěl každý slyšet v kvalitním hororu: "Drakeu, tohle nebude asi člověk." - "Asi ne". ()

lestyna odpad!

všechny recenze uživatele

Tak strašně moc se snažili vyděsit, až to celý bylo k smíchu.Místo, aby budovali aspoň nějakou tu atmosféru ,tak tam místo toho naflákali po celém domě partu rádoby zombie duchů, kteří vypadali přímo směšně.Mimo to ,dva hlavní hrdinové mi byly už od začátku nesympatičtí ,takže dívat se na ně pro mě nebyl žádný med.Snad jediná holčička mi připadala nejnormálnější.Film podle mě postrádal logiku a jakýkoliv smysl.Samá akce a prd z toho,slušně řečeno. ()

Reklama

CRYPT odpad!

všechny recenze uživatele

Neměl jsem sílu dokoukat, protože něco tak tupého jsem dlouho neviděl... Vydržel jsem do poloviny, přičemž se pořád nic nedělo... Hudba a zvuky +, výkony herců NULOVÉ, ta jeho žena se ještě jakžtakž dala. Ale efekty že někdo "duch" přechází před kamerou a znetvořené dítě plazící se po zemi, přičemž to usekali aby tam nebyla vidět tyčka tlačící to děcko po podlaze... Prostě HUMUS! ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tohle je děsná amatéřina, která smrdí krejcarem snad v každém záběru. Sympatické na filmu je to, že i přes své omezené možnosti nenechá diváka vydechnout a chrlí na něj jednu duchařskou scénu za druhou, až mi to občas přišlo přehnané. Bohužel scénář je úplně prázdný a herecké výkony přímo tristní, kteréžto dva neduhy se projevují pokaždé, když některá z postav otevře hubu, pač dialogy svou imbecilitou trhají uši. Zůstaneme-li jen u těch duchařin, no není to věru zase tak zlé, i samotný konec mě docela překvapil, takže ve finále s přivřením obou očí udělím hned tři hvězdy. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Další z televizních masakrů a to ne zrovna v dobrém slova smyslu. Od první minuty nám tvůrci začnou bez přestávky do uší pumpovat monotónní „dramatickou“ hudbu se snahou zakrýt svoji filmařskou bezmocnost. Do toho herci, kterým by jste neuvěřili vypjatou situaci ani kdyby jim při tom ulétla useknutá hlava a téměř nulová místy až směšná atmosféra. Ale stejnak doporučuji zatnout zuby a vydržet až do konce, abyste nepřišli o závěrečnou pointu, která sice není dvakrát originální, ale zvedá dojem z celého filmu o padesát procent. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama