Reklama

Reklama

Zachránci osvobodili Útočiště a vydali se do Alexandrie, Hilltopu a Království, aby se pomstili. Negan míří samozřejmě za Rickem, ale v Alexandrii najde jen Carla, který nabízí svůj život výměnou za mír... (TV Prima)

Recenze (24)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikam nevedúca vojna medzi Rickovou skupinou a Neganovými Spasiteľmi v rámci ktorej má zakaždým navrch iná strana ma už dávno omrzela. Bol by som rád, keby sa tvorcovia seriálu konečne pohli z miesta, túto nezaujímavú dejovú linku nadobro ukončili a príbeh posunuli kamsi inam. Navyše tu registrujem mimoriadne vysokú frekvenciu nesympatických postáv. Jeden poriadny útok stáda chodcov by snáď ich počet zredukoval do prijateľnejšej podoby... ()

I.ball 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pekne a dojemne semifinale. V minule rade a v tech predeslych to bylo o novych lidech a jejich trampotach a trochu se vytratila ta puvodni linie - 'just survive somehow' - provazejici ustredni hrdiny od sameho pocatku TWD. Tento dil, pres vsechny Vrsky, Utociste, Kralovstvi, Woodbury a Terminaly, se opet vratil k zakladni myslence a snaze teto uzke skupinky prezivsich. A ackoliv je jasne, ze ta nejvetsi bitva v postapokalypticke historii TWD se odehraje na Vrsku a pravdepodobne potrva prinejmensim tri dily druhe poloviny serie, Carlova obet zustane tim, co si z teto rady budeme pamatovat nejsilneji. Tedy, pokud si serial nevyzada odchod dalsich ustrednich postav. Na druhou stranu by to byl dustojny konec serialu. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá epizoda na mě udělala dojem jen tím, že mi připadala nekonečná. Postavy se opět chovaly podle toho, co jim velel scénář, tj. dementně, znovu došlo na "hlubokomyslné" rozhovory i na citově vypjaté momenty, které mi tak lezou na nervy, rozesmál mě souboj blba Ricka s Neganem, k čemu má vlastně Rick za opaskem tu sekeru? Nikdo neví. Původně jsem hodnotil jen jednou hvězdičkou, ale druhou jsem musel přidat za Carlovo finále. Konečně!!!:-) ()

Lukys 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně za dlooouhou dobu díl, který si sice nezaslouží plné hodnocení, ale moji úctu ano. Jsou tu cítit opravdové emoce, které jsem v předešlých dílech hodně postrádal a příběh je rozdělený do několika linek, která je každá o sobě příběhově zajímavá a neslouží jenom k umělému natahování. Plus se konečně ozvala nějaká ta zajímavá a vynalézavá hudba a finále, které bylo lepší, než jsem čekal, mě to totálně semlelo. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scenáristická a i formální tečka za úpadkem tohohle seriálu. Hodinu a dvě minuty dlouhá nuda, která jen podtrhuje mízérii, do jaké The Walking Dead upadlo a ve snaze šokovat diváctvo lacinými zvraty v podstatě pohřbívá docela zásadní dějové linky z komiksu, na kteréžto scénáristé nemají a pochybuju že vůbec najdou náhradu. Bez atmosféry, laciné a úplně o ničem, nudí stejně jako zbytek první půlky osmé série. Kvalitativní propad, který jen tak něco nezvrátí. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě si můžeme všimnout, že komparzisté hrající Spasitele mají nejspíše jen repliky zbraní. Při střelbě se totiž chovají naprosto nerealisticky a nevyhazují ani nábojnice. Efekt střelby byl pouze přidán v postprodukci. (UncleMorty)

Reklama

Reklama