Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zachránci v noci zaútočili na Hilltop, ale Maggie dokázala město ubránit. Několik lidí zemřelo a několik jich bylo zraněno nakaženými zbraněmi. Nikdo v Hilltopu netuší, že zranění lidé jsou časované bomby... (TV Prima)

Recenze (21)

No.Mercy odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Inkubační doba zombie viru klesla z pár dní a pár vteřin očividně. Postavy získaly schopnost teleportace. "House is clean", aneb - lets  dont give a fuck že na dvorku pořád běhaj zombie a žerou naše lidi - pojďme se začít bavit o tom, proč byla asi Neganova pálka od krve. Tu oplocenku neprostřelím, radši ji odemknu, klíčem co jsem si právě vycucal z prdele, a budu na ně mířit zevnitř.   Jsme schopní devítkou trefit pohybující se zombíky za pochodu do hlavy. Ovšem když nás střílí 12 z kleče z okna opřenou poloautomatickou zbraní do stojícího houfu lidí, který stačí trefit kamkoli, tak radši vysypeme 1000 nábojů do země než abychom zasáhli jedinýho z nich. Totální nonsens. Pamatujete, jak byl kdysi tenhle seroš vnímanej jako špička? No tak po tomhle dílu bych ho vnímal spíš jako něco mezi Ulicí a Buffy přemožitelkou upírů. Kladný hodnocení musej lidi dávat jen ze zvyku, nebo jsou nekrofilové udělaný ze zombíků a je jim jedno, že tam už absolutně nic nemá hlavu ani patu. Katastrofa. 2% za to, že se tam konečně něco dělo a -98% za to, že to vůbec nedávalo smysl. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím uznat, že se toho ve třinácté epizodě událo více, než jindy ve třech dílech, ale tím taky má spokojenost skončila. Morgan se po čase zase vrátil ke svým oblíbeným halucinacím a já pořád nevím, proč musí být každý černoch v seriálu otravným debilem (Morgan, Gabriel, Ezekiel). Fakt mě dostala obranná taktika, při níž se pustí nepřítel bez boje za hradby, velitel, který takový rozkaz vydá, by měl být odměněn olovem (z vlastních řad). ()

Reklama

ProgLaney 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

*SPOILER* Tak už se to zase trochu zvrhává v natahování...Bitka solidní, je ale smutný, že po tak strategicky dobře naplánovaný akci opět selžou ty základní prvky a nedotknutelnost hlavních záporáků je až dechberoucí. Prostě Simona netrefí nikdy nikdo, stejně jako Negana. Korunu tomu nasadil velice imbecilním kouskem ten fakan Henry. Začínám ztrácet vztah k těm postavám a už se mi to smršťuje na Maggie a Daryla, možná pár dalších. Už nefungujou ani rádoby psychologický momenty, nyní Morgan. Teď už jen doufám, že nějak zasáhne Jadis a přiveze rukojmího Negana Rickovi ještě před druhým útokem Saviors...taky jsem zvědav, jestli ta paní s plánky na budoucnost byla jen výkřik nebo sehraje ještě další roli. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Boj medzi AHK (Alexandria, Hilltop, Kingdom) a Spasiteľmi nemá konca a pripomína pamätný wimbledonský zápas Isner - Mahut. Mne ako divákovi už začína byť pomaly jedno, ktorá strana vyjde z tohto únavného ťaženia víťazne, potešilo ma ale, že v tejto epizóde opäť dostali výraznejší priestor aj nemŕtvi a po dlhej dobe sa tu riešila téma všadeprítomnej zombie nákazy, ktorá bola v posledných sériách akosi zatláčaná do úzadia. ()

Dolis87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál mám rád, občasný klišé překousnu, ale tenhle díl byl jedno velký klišé. Asi 10x jsme slyšeli, že je Maggie super vůdce (jako kdyby to nestačilo jednou), dále naprosto nepochopitelné strategické chování spasitelů při bitvě. Scénář byl vždy slabinou, ale tenhle díl bych snad i já napsal líp. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama