Reklama

Reklama

Živí mrtví - Série 8

(série)
Trailer
USA, (2017–2018), 12 h 29 min (Minutáž: 41–62 min)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Andrew Lincoln, Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Seth Gilliam, Danai Gurira, Lennie James, Chandler Riggs, Ross Marquand, Khary Payton (více)
(další profese)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Pokračujeme přesně tam, kde jsme skončili. Rick a jeho skupina z Alexandrie čelí tomu největšímu zlu, které si dokážete v zombie apokalypse představit. Stojí proti nim skupina zvaná Saviors v čele s jejich lídrem Neganem a jeho baseballovou pálkou Lucille. Tato série by měla být podle tvůrců tou nejvíce akční a dravé chodce by měli nahradit přestřelky a vraždy. Kdo vyhraje? Bude to Rickova skupina, nebo frajírek Negan? (Davidkkk)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,DNEŠEK BUDE O ÚTOKU A SMUTKU…“ /// A tak se útočí a smutní… Vobčas ty kydy … ale není jich moc. Je to prostě hlavně boj. Pozdějc to taky začne bejt i vo lidech – o těch uvnitř dvou znesvářených skupin. Dojde taky na měření pinďourů, kde je lepší vůdce. A nejen na dálku. Jsem mile překvapenej. Oproti minulu ubylo keců, je to svižnější a o morálce. Navíc Negan chvíli sklízí víc sympatií než Rick. A normálně se těším na další sérku. Což už tady dlouho nebylo! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Děláme to, protože musíme. (A co? Prostě cokoliv…) 2.) Miluji tě, Lucille! 3.) Thx za titule „xavik6“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

MikyAff

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudeme si nic namlouvat. Valí se to ze všech stran a já bohužel musím souhlasit - tohle je hodně slabá série. Na díly už se tolik ani netěším a nedělá mi problém během chvilky přestat věnovat sledování pozornost a vnímat jen tak na půl oka. Celkově už je zde hrozně přepostavováno a moje oblíbené charaktery, jako třeba Daryl nebo Jesus se objevují málokdy. Z těch, co jsou na obrazovce nejčastěji, je nejcharismatičtější Negan a Rickovi upřímně už přeju smrt. Ty jeho strašně hluboké zadumané pohledy začnou po chvíli štvát, obzvlášť po tom, co jsou v každém díle. Všeobecně se v téhle sérii objevují ty superultra deep pohledy nějak často. Nedočkali jsme se moc velkých smrtí a pro mě osobně ani překvapujících zvratů. Je to plytké. I přesto zatím na TWD nehodlám zanevřít. Furt tam bliká malá jiskra naděje.. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8.séria je už totálne zbytočná. Nemyslím to tak, že už sa nemuselo natáčať, ale to čo sa udeje v 8.sérií mohlo byť kľudne v tej predošlej. Takže mohla mať 7.séria aj dokopy 31 častí, alebo to všetko mali natlačiť do tých 16tich. Najväčšou chybou tejto série je, že sme uviazli na mieste a nič sa nedeje. Žiadna vízia do budúcna. Takže už tu máme skupiny - Alexandria, Hilltop a Kingdom a na tej zlej strane Spasiteľov a ak by sa niekomu málilo, tak ešte pridáme Ocean Side a Garbage People. Človek sa tak zamýšľa, že či sa tá zombie apokalypsa vôbec udiala, keď máme toľko preživších. Celkovo sa mi to neskutočne nepáči, že je tu milión postáv a vedie sa medzi nimi vojna. Kde sú staré dobré časy apokalypsy v prvej a druhej sérií? (Hodnotenie: Epizóda 2,5,8,10,11,12,13,14,15,16 ***** / 6 **** / 1,7,9 *** / 4 ** / 3 * ) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ufff, tak mám za sebou i osmou sezónu, která schopností nudit a otravovat překonala i nepodařenou sedmou řadu. Tvůrci seriálu naprosto evidentně netuší, z které do které, takže většinu stopáže zabraly neuvěřitelně nablblé debaty a motivační proslovy, u kterých mluvčí udělali tu chybu, že si nenalíčili polovinu obličeje na modro, neseděli na koni a nemávali dvouručákem. I tentokrát se sázelo na slzopudné scény a Gabrielovy náboženské žvásty, zatímco příběh stagnoval, míjel se s logikou a jediného charismatického záporáka nechal zdevalvovat v jeho vlastní karikaturu. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohu začít stejně, jako u minulé série... Negan, postava pro kvalitu dílů zcela zásadní, v této sérii navíc v konfliktu s taktéž zajímavým Simonem. Že by "staré" tváře byly okoukané? Nikoliv, jenom je dění kolem nich až příliš hloupé. Musím se opakovat, dialogy, nebo hůře "hrdinské rádoby dramatické proslovy", kterých v této sérii ještě přibylo! Hrůza něco takového poslouchat a věřit, že je to celé myšleno opravdu vážně. Další věc, naivita jednání některých postav je neskutečná, nejde jen o Ježíše, ale především o skupinu z Království ve třetí epizodě! Přímořští, skupina zcela nezajímavá a vlastně i nedůležitá... i když tvůrci samozřejmě chvíli pro ně našli, jak jinak. Musím i ke Spasitelům, zajímalo by mě, kde stále berou lidi? Maji obrovské ztráty, přesto je jich čím dál tím víc. Ale zpět k úvodu série, ten je klasicky akční, žel pryč jsou doby, kdy tvůrci akční scény zvládali více než slušně. Je to neskutečný střihový zmatek, ve kterém vlastně není vidět nic, čímž se nedá ani nic pochopit. Další natahovanou a rádoby dojemnou epizodou je samozřejmě ta devátá, loučení jako špatný vtip. Nejlépe nedopadlo ani finále, očekávaná akční část až příliš rychlá, což by vlastně nevadilo, kdyby zbytek dílů nebyl vyplněn "dojemným" vzájemným soužitím a ten konec... ach jo. Sérii opravdu zachraňuje především několik scén s Neganem, k němuž se v dobrém momentu občas "přidá" Rick, celkově je to ovšem velmi slabé. 50% ()

Galerie (492)

Zajímavosti (10)

  • Ve chvíli, kdy sedí Negan (Jeffrey Dean Morgan) se Simonem (Steven Ogg) v místnosti, v záběrech vidíme vždy jinou polohu vysílačky, přestože nebyla používána. (willy1)
  • V epizodě si můžeme všimnout, že komparzisté hrající Spasitele mají nejspíše jen repliky zbraní. Při střelbě se totiž chovají naprosto nerealisticky a nevyhazují ani nábojnice. Efekt střelby byl pouze přidán v postprodukci. (UncleMorty)

Reklama

Reklama