Reklama

Reklama

Carol a Daryl odcházejí z chatky. Carol se chystá zpět do Alexandrie a bere s sebou i Psa. Daryl nemá v plánu se momentálně vracet. Carol se snaží v Alexandrii jakkoli zabavit. Když zjistí, že nemá co na práci, rozhodne se, že alespoň uvaří polévku. Nefunguje však proud a nemá dostatek jídla. Proto se jde nejdříve podívat po nějakých potravinách a následně opraví solární panel, aby mohla vařit. Darylovi přestane fungovat motorka, proto se jí snaží opravit. Mezitím se musí vypořádávat s mrtváky. Carol se snaží v noci společně se Psem chytit krysu, ale nedaří se jí to. Kvůli tomu zlostí zničí jednu stěnu. Další den se Jerrymu přizná, že jí mrzí, že se s ní Daryl nevrátil. Tomu se však podařilo opravit svoji motorku a záhy na to dorazí do Alexandrie. (TV Prima)

(více)

Recenze (25)

kery- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O malinký chloupek lepší, než předchozí díl s D&C (=tento díl jsem alespoň dokoukal); ale i tak má díl pro seriál naprosto nulovou hodnotu - kdyby nevznikl, neděje se vůbec nic. Tyhle odlehčené komediální historky - postavené mimo jiné třeba na trapném nahánění myši - prostě do TWD nepatří. A to, že je to "bonus", nelze brát jako argument - i Tříska byla docela koukatelná.. ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už máme za sebou nějakých 150dílů, a ač fanoušek seriálu, nikdy jsem nepocítil nutkání komentovat jednotlivé epizody. Ale v desáté sérii se tak dlouho mlátilo mrtváky džbánem po hlavě až se jim utrhlo ucho. Sledovat třičtvrtě hodiny střídání lovu na krysu s opravou motorky….opravdu? A to se nebavíme jenom o tomto díle. Myslím, že nastal čas to celé vést k nějakému závěru, protože už to celé začíná srmrdět. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tyhle bonusové epizody trpí dvěma problémy, že jsou zcela zbytečný, a nemusejí trvat kolem 40 minut, stačilo by 10 minut a nikdo by si tolik nestěžoval. Kromě 17epizody a 18 s Darylem a Carol jsem si dokázal svým způsobem užít ještě epizodu s Gabrielem, ale zbytek je velice nadbytečný. Každopádně na tu hlavní bonusovou epizodu na kterou se určitě těší každý fanoušek TWD - Here's Negan - nás čeká jako další a zároveň poslední z 10 série. ()

AllShallFall

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už od smrti Bety, kdy mimochodem tahle série měla skončit, kdy dlouho čekáme na 11 sérii, přijde místo toho pěkně prosím absolutní ždímání. Zbytečné episody, které jsem si s nadšením pouštěl z lásky k seriálu. Probudily ve mě nasranost. Po shlédnutí předešlých dílů, které do universa Walking dead přinesly úplný hovno, jsem se rozhodl, že další díly vidět nechci (možná poslední díl si ještě rozmyslím) a tahle série pro mě skoncila. Vy, co máte rádi seriál, na to raději také nekoukejte. Nebo budete nasraný stejně jako já. Hodnocení 46% kdysi tak úžasného, postapokalyptického seriálu, který trhal žebříčky sledovanosti, je vlastně úplné dno a hanba, kam to vlastně celé došlo. ()

HNTR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem zjistil, že 10. Série bude mít o 6 dílů navíc, tak jsem byl docela rád. Jenže tyhle díly i když jsou bonus, tak vůbec nikam děj neposunujou a to mě hrozně štve. Ve finále by bylo lepší. Kdyby se tvůrci na plno věnovali 11. Sérii, kde se má příběh zakončit. Carol je nudnej blázen a Daryl toho taky moc nepředvedl. Slabota. Snad aspoň poslední díl s Neganem zase trochu zvedne laťku. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Na konci epizody hraje skladba „No Worries“ od Amateur Blonde. (Doomcourier)

Reklama

Reklama