Reklama

Reklama

Živí mrtví - Série 10

(série)
Trailer
USA, (2019–2021), 16 h 59 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvůrci:

Frank Darabont

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hrají:

Norman Reedus, Melissa McBride, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Danai Gurira, Ross Marquand, Khary Payton, Samantha Morton (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Už je to několik měsíců, co Alpha způsobila masakr během komunitního veletrhu. Zima je pryč a nepřátelé tu pořád někde jsou a něco plánují. Hlavní hrdinové se musejí zaměřit na sjednocené komunity, které musejí vymyslet takový plán, aby ukončily hrozbu Šeptačů jednou provždy. Jenomže Šeptači nejsou jediní, kdo představují nebezpečí, protože je tu ještě něco dalšího. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (41)

Trailer

Recenze (45)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10. séria - 65%. Rovnako ako predošlá séria aj táto je lepšia ako nevýrazná ôsma. Samozrejme aj tu sa nevyhneme nudným, naťahovaný, nevýrazným a zbytočným dielom. Už tých šestnásť dielov mi prišlo veľa, no tvorcovia sa nepochopiteľne rozhodli, že dajú tejto sérii až dvadsať dva dielov, keď už to ma byť nekonečná telenovela. Celkovo to hodnotím ako priemer. Zvraty už moc na mňa nefungujú, pretože za tie roky, už to človek čaká, alebo je toho tak presýtený, že to s ním nič nerobí. No nájdu sa aj lepšie diely, predovšetkým ten posledný, kde Negan nafasuje vlastný origin. Poteší aj návrat niektorých postav a akcie tiež nie sú najhoršie. No stále mám v ústach chuť, zbytočného naťahovania. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desátá řada pokračuje v krůčcích deváté a rozhodně nenudí. Změna některých charakterů prospěla, například kněz začíná být jedna z těch oblíbenějších postav. Naopak Carol šla o dva kroky zpátky, místo toho aby slavila smrt otravného Henryho jako většina fanoušků, tak začala být fňukna a nedalo se na ni koukat. Alfa byla zajímavá postava, ale za její smrt jsem byl rád. Nejsilnější postava této série je Beta a s ním Negan, oba desátou řadu táhnou o jeden level výš. Uvidíme co přinese poslední série celého seriálu, ale s Neganem nemám strach, že by nebyla zábava. (Názor do 16 dílu, kde jsem myslel, že je konec série) Tak a teď mi řekněte co mělo být to po 16 dílu? To tvůrci myslí vážně? Průšvih jak prase a pokud 11 řada půjde v těchto kolejích, tak se máme na co těšit. Tato série měla zaděláno na 4*, ale bohužel ta vata od 17-20 díl byla na odpad. Ani Neganovo 21 díl nemůže tuhle blamáž zachránit. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10. série je doslovné zmrtvýchvstání celého seriálu Walking Dead. Jak jsem si po 8. sérii přála, aby už skončil a po 9. sérii, aby co nejdříve pokračoval, tak u této série jsem si přála, ať seriál nikdy neskončí. Kvalita, která se linula od druhé poloviny 9. série normálně neztratila dech a ani trochu se teď nepolevuje. Sama tomu pořád nemůžu uvěřit, ale podle mě je tohle fakt série konkurenční k těm nejlepším, co tvůrci nabídli. Nehodlám ani čekat s hodnocením až po posledním díle, který jsme zatím neviděli, protože tohle je prostě potřeba vykřičet do světa. Desátá série je oficiálně skoro to nejlepší, co zatím TWD dokázalo nabídnout. Nové postavy se tu už nehemží jak mravenci, tudíž se krásně můžeme soustředit jen na ty důležité, zvraty jsou tentokrát překvapivé a šokující, protivníci našich hrdinů jsou hustější než kdy dřív a hlavně náznak návratu Ricka visí ve vzduchu. Jsem strášně ráda, že se tento seriál, jako jeden z mála vyhnul zkracování sérií, protože to je trend, který by Walking Dead opravdu neslušel. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šeptači byli jedni z nejlepších záporáků z celé série, možná dokonce lepší než Negan. Alfa dokonalá, psychotická postava, která se na následky apokalypsy totálně zcvokla. Tahle série se mi vážně líbila a prožívala jsem každý díl. Konec hodně povedený a navnadil krásně na další díly, jsem hodně zvědavá, co za stormtroopery to bylo. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tam kde fantastická 9. řada bodovala na plný čáře, tam 10. série zdárně pokračuje. Za mě prvotřídní krvelačná krasojízda která jede na plné obrátky, a na kterou všichni fanoušci komiksové předlohy tak dlouho čekali už jen kvůli tomu, že tato řada právě čerpá ze své literární předlohy zcela nejpatrněji. ()

Galerie (953)

Zajímavosti (34)

  • Na konci epizody hraje skladba „No Worries“ od Amateur Blonde. (Doomcourier)

Reklama

Reklama