Reklama

Reklama

Negan se rozhodne, že na chvíli odejde z Alexandrie. S Maggie stále nemají dobré vztahy. Carol ho proto odvede do jedné chatky v lese. Negan začíná přemýšlet o své minulosti a o svých činech. Když se na světě začali objevovat mrtváci, Negan se musel naučit léčit svoji ženu Lucille, která měla rakovinu. Předtím, než onemocněla, se hodně hádali. Negan ji také podváděl. Měl z toho následně výčitky svědomí, protože Lucille pro něj byla vším. Když jim došly zásoby na léčbu, Negan se rozhodl, že půjde najít doktory, kteří mají mobilní pohotovost. I přesto, že ho Lucille poprosila, aby neodcházel, tak to udělal. Doktory našel a sehnal všechny potřebné věci. Po cestě domů ho ale zastavili členové jednoho gangu, kteří ho zajali a chtěli vědět, odkud věci na léčbu má. Aby Negan ochránil sebe a zachránil Lucille, pověděl jim o mobilní pohotovosti, kterou gang následně přepadl. Když se však vrátil domů, zjistil, že Lucille si vzala život a stal se z ní mrtvák. Negan proto celý dům společně s Lucille podpálil. Následně jel zpět k místu, kde ho přepadl gang, aby zachránil doktory z mobilní pohotovosti. To se mu nakonec povedlo a zároveň zabil všechny členy gangu. Od té doby přestal projevovat své city. Teď už je ale vše jinak a Negan je rozhodnutý, že se vrátí do Alexandrie, i přesto, že tam je Maggie. Doufá, že se jejich spory vyřeší. (TV Prima)

(více)

Recenze (30)

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci nám bylo slíbeno, že epizoda bude opravdu dobrá. Byla epizoda zklamáním? Rozhodně ne! Epizoda měla vše, co se dá jen představit (akci, emoce, soundtrack atd.). Konečně jsme se dozvěděli něco o Neganově minulosti a proč se z něj stal "Badass Negan". Někomu by mohly vadit skoky proti proudu, které na začátku působí dost neuspořádaně, ale jakmile skoky začnou být po proudu, tak je to prostě perfektní. Jeffrey Dean Morgan touhle epizodou potvrdil, že je skvělý herec. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně, nikdy bych si nemyslel, že po těch sračkách, co předcházely tomuhle dílu, se mi závěr bude líbit. V první sérii s Neganem jsem na něj nadával. Nepřišel mi moc zajímavej. Postupně se to měnilo. Vyvrcholilo to zabitim Alfy a Bety, tak jsem sj říkal, že Negan tam prostě patří. Samozřejmě, že jsem si několikrát pokládal otázku, jak to teda tehdy s ním bylo a s jeho ženou. Teď jsem to dosal a bylo to napínavé. Deset tisíckrát lepší, než ty předešlé bláboly. Doufám, že tohle už je fakt série konec a teď se budem dívat směrem k závěru toho všeho. ()

Reklama

HNTR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně! Bonusovej díl, kterej dává smysl! Neganovo backstory, tu mělo být už dávno... Zároveň důkaz, že Jeffrey Dean Morgan by utáhl svůj seriál. Backstory je proti komiksu trochu pozměněný, ale v tomhle případě, to dává aspoň smysl... Díky bohu! Kdyby se v tomhle duchu nesly všechny bonusové epizody, jsem naprosto spokojenej. Ale aspoň, že ten poslední díl dával smysl a skvěle završil 10. sérii. Kvalitní dokonce i emotivní epizoda, kterou táhne převážně Negan sám. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You have only two options. To be dead, or alive - or some kind of shit in between." ______ Finální epizoda TWD nejenže slouží jako pomyslná baladická retrospektivní sonda do Neganovy duše a kultu osobnosti coby antihrdiny, ale zároveň jako perfektní uzavření 10. kapitoly TWD. Na viděnou v podzimu, prasátka. ()

adamix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na túto epizódu sme roky nedočkavo čakali a ono prianie sa nám konečne splnilo. Veľká pocta jednej z najlepších a najkomplexnejších postáv celého seriálu, ktorá posunula seriál od svojho prvého nástupu na scénu do iného levelu. Veľká pocta Morganovi za jeho ikonického Negana a vďaka tvorcom, ktorí sa rozhodli jeho postavu viacej rozobrať. A Joe Cocker je tu taká čerešnička na torte :). ()

Galerie (53)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama