Reklama

Reklama

Oppai barê

  • Japonsko おっぱいバレー (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Snaživá a nadšená mladá učitelka Mikako právě začala učit na střední škole. Dobrovolně se přihlásí k trénování chlapeckého volejbalového týmu. Jenže jak zjistí, tým se skládá z pěti ulejváků bez jakéhokoliv atletického nadání a s odporem k tréninku. Aby je motivovala, slíbí Mikako že jim ukáže svá prsa, pokud vyhrají zápas. (Raztubyl)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (15)

Icefist 

všechny recenze uživatele

V první řadě- Haruka Ajase je kus. V druhé řadě- ona je fakt kus! V třetí řadě- ... Ale tak vážně. Oppai Volleyball dokáže nejednou pobavit a to ne vykonstruovanými situacemi, ale plně uvěřitelnými. V mých očích se zde odehrává vše přirozeně a nestalo se mi ani jednou, že bych si říkal WTF? Samozřejmě tu i tak najdeme určitá klišé (hlavní hrdinové jsou banda zjevů), ovšem možná je to tak lepší. Třeba by pohádka o normálních sportovcích, kteří se při správné motivaci vyšvihnou k výkonům na hranici možností, až tolik nebavila. Příběh je banální, ale podaný bez výraznějšího klopýtání, tudíž za mě rozhodně spokojenost. 70 % Oblíbená část- první soutěžní utkání na turnaji ()

Mik_e 

všechny recenze uživatele

Decentně švihlá japonská komedie ( sakra, výraz švihlá japonská komedie...to ale vůbec nejde k sobě..) o povalečích a flákačích ze středoškolského volejbalového klubu, ke kterým nastupuje jako trenérka mladá a hezká učitelka literatury (!) a k tomu, aby je donutila makat, jim zaručí tu nejlepší možnou motivaci. No, je jasné, že se pak kluci můžou přetrhnout. :) První polovina více komediální, druhá zase více vážná, přesně jak jsme u podobných komedií zvyklí. Příjemná pohodová podívaná se skvělou Ayase Harukou v hlavní roli. ()

Reklama

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Úsměvná pohádka o bandě looserů, které nová učitelka motivuje opravdu zvláštním způsobem a vybuduje z nich tým. Není to vyloženě komedie, ale pobaví. Nevím ovšem, komu je film vlastně určen: Tématem je to tzv. rodinný film o žácích ve věku základní školy, ale vzhledem k motivaci asi moc pro děti není, i když se tam o prsou jen mluví. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Originální a svižný mix teen komedie a klasického sportovního "Underdog story", navíc lehce říznutý anime stylizací hereckého projevu herců. Mladí geekové jsou k sežrání, Haruka Ayase taktéž.. Výsledek je rozverná taškařice o dětských naivních snech, klukovské pospolitosti... A předevšímo kráse ženských prsou, přeci :) P.S. Díky Raztubylovi za titulky :) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavná komédia zo školského prostredia o parte pubertiakov, ktorí začnú trénovať volejbal kvôli sľubu novej učiteľky, že ak vyhrajú, tak im ukáže prsia. Pred rokmi ma to celkom nadchlo, ale teraz som sa bavil už menej. Už som z tých pubertiackych vtipov v ktorých sa snažia chlapci očumovať baby vyrástol. Takže najviac ma bavila línia učiteľky s jej učiteľom, ktorá bola tak klasicky japonsky dojímavá. Plusom filmu je aj mladušká nádherná Haruka Ajase. Kvôli nej by som asi tiež trénoval jak divý. Škoda, že tá romantická línia s jej kolegom nemala väčší priestor. Takže dnes je to u mňa len za 6/10 a tretíkrát si to už nepustím. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama