Reklama

Reklama

X

  • Austrálie X: Night of Vengeance
Trailer

Obsahy(1)

Mladá dívka Shay Ryan (Hanna Mangan Lawrence) po smrti své drogově závislé matky uteče z domova a ocitá se sama bez peněz na ulici. Svou první noc se snaží přežít jako prostitutka, tvrdě však narazí a osud ji staví do cesty zkušené prostitutce a společnici Holly Rowe (Viva Bianca). Holly dává mladé Shay možnost dobrého výdělku, ale tím ji nechtěně dostává do smrtelného nebezpečí. Obě se stávají svědky vraždy a kolotoč událostí nabírá rychlé otáčky. Ulice se pro ně stanou nebezpečným místem a obě musí začít bojovat o holý život. Situace se stává noční můrou a bezpečno není nikde a před nikým. (Beastmaster4)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Hodně špatnej film s podprůměrným scénářem. Příběh je takovej nemastnej, neslanej. Jediný na co se dá koukat je Hanna Mangan Lawrence v roli Shay Ryan. Pár nahatejch scén z tohohle ale neudělaj nic zajímavýho ani pro úchyláka jakej jsem já a to už je hodně špatný. Většinou, když je ve filmu nahatá baba, jsem schopnej soudit jen pro tenhle moment o nějaký procenta líp, tady to nejde ani s tímhle bonusem :-). Od Exit X (jaký je skutečný název filmu v úvodních titulcích) nečekejte naprosto nic. Pokud se chcete mrknout na jednu, možná dvě pěkný ženský, který i něco ukážou, tak prosím, ale jinak hrůza (pro mne vlastně i tak). ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Zvláštní filmek. Ono to není v žánru vůbec nic nového. Režisér se snaží tlačit na autenticitu krutostí, otevřenou sexualitou celkovou necenzurou. Film ideální na 2*, ale obě krásky - H. M. Lawrence, která je vážně neskutečně nádherná, a V. Bianca, která krásou opravdu moc nezaostává, tomu dost přidaly a dalo se na to koukat. 3* budou ideální. Jak už tu někdo psal, moc hezký plakát! ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Vznik snímku probíhal následovně. Scénárista přišel za producentem: "Napsal jsem příběh o šlapkách, ale stojí za hovno, protože je o ničem." Producent: "Tak necháme rejžu na place svlíknout pár pěknejch roštěnek a následnej pohled na jejich kozičky a pipinky způsobí odkrvení mozku u mužský části publika a alespoň ta si vůbec příběhový vyprázdněnosti nevšimne." Rejža: "Jó, o tomhle už (vlhce) snim dlouho, jde se na to!" ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zpočátku ten film nevypadal vůbec špatně, atmosféra ulic byla parádní a ta "špinavost" jakbysmet, ale od takové půlky snímku, kdy naše dvě hrdinky prakticky jen utíkají, tak film zapadá do (ne)jednoho filmového klišé, které jsme viděli už několikrát a v mnohem lepším podání. Plusové body za obě herečky ze seriálu Spartacus: Vengeance minusové za druhou půlku filmu, která jakoby ztratila část z té špinavé atmosféry… Škoda, mohlo to být mnohem lepší. 60 %. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné. Teda až na jeden detail: jaký to proboha celé mělo smysl? A co ten konec??? Když už někdo něco odněkud vytahuje, očekávám gejzír a že to neochabne. Tohle je zkrátka celé jen rádoby sonda do života jedný holky, co nemá prachy. Nebo má ráda sex? Ono je to jedno, protože stejně skončí stejně. Btw: Co ta scéna s ženskou ve vaně, jak na ní doráží ten její pes? Proč tam je? Nebo stačilo říct "chci bejt nahá v tvym filmu" a režisér předělal scénář? Stejnou funkci má ta nahá buchta ve sprše, když jsou holky spolu v tom baru. Bože.... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Představitelky hlavních hrdinek Hanna Mangan Lawrence a Viva Bianca se spolu již setkaly v druhé řadě seriálu Spartakus: Krev a písek (2010). (Prochy38)

Reklama

Reklama