Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úředník v policejní kartotéce Marvin sní o tom, že se stane plnohodnotným policistou jako jeho otec - jenom musí projít testy na fyzickou odolnost. Jednou v noci zůstane Marvin v celé budově sám a přijme tísňové volání na číslo 911. Sám se přižene zabránit loupeži. Lupiči uprchnou a Marvin, který je pronásleduje, má strašnou havárii v autě. Zachrání ho výstřední doktor Wilder který bádá nad změnou genetického kódu. Ve své soukromé laboratoři transplantuje Marvinovi různé zvířecí orgány. Když se Marvin vrátí ke své práci na stanici, na Wilderův zákrok si vůbec nepamatuje. Své kolegy však udivuje vypracovanými svaly a podivným zápachem, který ho provází. Navenek vypadá normálně, ale uvnitř nikdy neví, který zvířecí instinkt v něm zrovna převáží. Poté, co vyčenichá pašeráky drog na letišti, stává se z Marvina hrdina. Konečně se stává policistou. Jeho život se však začíná komplikovat, když se zamiluje do Rianny, která pracuje jako dobrovolnice v místním zvířecím útulku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

misstake 

všechny recenze uživatele

Jmenuje se Rob. Přesněji Rob Schneider. A pro svět komedie znamená asi tolik jako Woody Allen. Přesněji řečeno už si stihl vytvořit svůj osobitý styl komedie, podobně jako Woody Allen. Možná si pomyslíte, že tito dva pánové nemají ani zbl(b)a společného, ale možná se mýlíte. Oba dva mohou být skrytí intelektuálové, kteří nechtějí svou intelektualitu dát světu najevo a oba se proto skrývají za své filmy, kde různými způsoby útočí ať už skrytě na intelektuály nebo veřejně na vše, co by byť náhodou mohlo být za intelektuálské považováno. Navíc jeden z nich je jako bonus ještě zvíře, ve svých filmech se (zatím spíš neúspěšně) snaží vybrousit trapnost do krystalické podoby. Jako plus mu můžeme však přičíst, že své filmy bere asi tak vážně, jako někteří komentátoři svoje komentáře... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Co se stane s člověkem, kterému byly po autonehodě transplantovány orgány z různých zvířat? Získá tak nejen jejich charakter, ale i pudy. A s takovým člověkem se začnou dít věci vskutku nevídané. Bláznivá komedie s Robem Schneidrem přesahující možnosti rozumového chápání. Nápad je to zajímavý a o to víc zajímavě natočený. Rob se tu po herecké stránce opět vyřádil dosytosti. Napodobování zvířat není nic jednoduchého, avšak Rob si s tím poradil s vervou sobě vlastní a tak snímek právě v těchto věcech nejvíce pobaví. Nakonec, na tom je celá koncepce stavěná. Komediální (zvířecí) ztřeštěnosti a bláznovství je však nad rámec romantického příběhu, kde si asi taktéž nejeden divák řekne, že ta holka to se zvířaty sice myslí dobře, ale jinak asi také nebude zcela normální. Ano, celé je to hloupé, ale to je základ každé komedie a pro ty bláznivé to platí dvojnásob. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Marvin Mange je mladý, ambiciózny policajt. Chce byť ako jeho otec, ktorý bol váženým členom policajného zboru. Počas výkonu služby sa mu stane veľmi vážna dopravná nehoda. Ocitne sa na pokraji smrti. Zachráni ho doktor Wilder. Do jeho zraneného, zničeného tela mu transplantuje orgány zo zvierat. Táto náročná operácia radikálne zmení jeho bežný, aj profesionálny život. Začnú sa u neho nekontrolovateľne prejavovať zvieracie reflexy a pudy. Snímok "Zviera" (The Animal) natočil v roku 2001 americký režisér Luke Greenfield. Bol to jeho režisérsky debut. Do hlavnej úlohy obsadil komika Roba Schneidera. Ja teda rozhodne nepatrím medzi obdivovateľov jeho humoru a hereckého prejavu. Avšak v rámci Schneiderovej filmografie je to celkom znesitelné, a miestami aj tak trocha zábavné. ** ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Je to šaškovina pro zvláštní jedince, jenže na začátku to nevypadá až tak zle. Po dvaceti minutách průměrné podívané ovšem nastal prudký pád plný násilného humoru. Podle stupnice odolnosti diváka bych usuzoval, že mnozí tenhle film ani nedokoukají, jelikož taková zvrácená podívaná je moc i na Schneidera. Ten se mimochodem snaží, jenže pod nánosem servilního a nechutného scénáře toho moc nesvede on, ani nadějný režisér Luke Greenfield. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Při sledování jedné epizody seriálu Simpsonovi letěla tato rodinka v letadle a v televizi jim pouštěli film. Samozřejmně před filmem byli trailery. Moc dobře si pamatuju, že to bylo asi 5 trailerů a každý se týkal Roba Schneidera. Například: " Rob Schneider coby žiletka " a nebo " Rob Schneider v roli krabičky od sirek ". Proč o tom píšu? Není to tak dávno, co jsem viděl Žábu k zulíbání, kde Schneider hrál teenagerku a v tomto filmu hraje Zvíře. Tento herec dokáže zahrát snad všechno. Je jedno, že jeho výkon není nic moc a že filmy jsou zhovadilosti toho největšího kalibru. Jde vždycky o komedie. Komedie, které mně velice baví a je pravdou, že se u nich směju i nahlas, což o něčem určitě svědčí. Schneider dělá vtípky a některé scény (poštovní schránka) mně fakt bavili. Ovšem nejde zde pouze o vtipy tohoto herce, jelikož černoch, jenž si myslí, že je utlačován z důvodu barvi pleti je taky dobrý a jeho kecy mně vážně dostávaly. Zvíře je sice blbost, ale na 80 minu jsem byl výborně zabaven a až se budu nudit, tak si to dám s chutí znova! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Když Marvin (Rob Schneider) na začátku filmu jde běhat, hraje píseň „Eye Of The Tiger“ od Survivor, která je spojována s filmem Rocky (1976). (griph)
  • Ve scéně, kdy Marvin (Rob Schneider) dával pokutu autu, prochází kolem žena s kabelkou, která se objevila střídavě na pravém a levém rameni. (OweLord)

Reklama

Reklama