Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Garáž (S01E06)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1979, 8 min

Režie:

Lubomír Beneš

Scénář:

Lubomír Beneš

Kamera:

Jiří Šafář

Hudba:

Petr Skoumal

Obsahy(1)

Pat a Mat sa vracajú automobilom domov. Pat vyloží Mata pred jeho domom a on ide zaparkovať auto do garáže. Garážové dvere však vypovedali poslušnosť a pri nocúvaní do garáže ich Pat poškodí. A tak oboch čaká úloha namontovať nové garážové dvere. (pravo)

Recenze (41)

Decker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dil zacina zvukem jako kdyz utoci cely delostrelecky pluk. Nebojte se vsak, to jen pouze startuje auto techto dvou umelcu, kteri chteji zaparkovat sve auticko do garaze, ktera ma vsak jednu nevyhodu a to sice, ze se do ni neda vjet, protoze jeji vchod blokuje asi metr od vjezdovych dveri zed. To sice oba koumaci pochopi take, ale mezitim si sve nalestene auticko patricne odstroji (rozumej zdemoluji) a pote se pokusi podle sloziteho manevrovaciho nakresu (primo na chodniku namalovaneho) do garaze vjet. To vsak konci neuspechem. A co takhle garaz zaparkovat nad auto? Proste dalsi genialni dil ;-) ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

Reklama

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je večší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti . A za každým ma nadmieru potešili. Lenže počase to už bolo streotypné . Lebo stále niećo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné . Tak preto 85 % ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DVD/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 9/10 Efekty 9/10/// +ten nápad na tenhle díl -mohli toho zbourat víc/// Pusťte mě ktomu!! Já vám ukážu jak se parkuje. To jsou fakt experti, co oni nakonec nevymyslí a na co nepříjdou... asi jedna z nejlepších částí. Zhruba od poloviny do konce jsem měl vytřeštěné oči a otevřenou pusu. Takže spokojenost, jen škoda toho auta./// Celkem 96%/// ()

Chejpao 

všechny recenze uživatele

Večerníček "A je to" je po všech stránkách skvělá záležitost, ale já musím 1* ubrat za to, jak jsem ho v dětství ze srdce nenáviděla a jaká traumata mi pravidelně způsoboval. Zrovna tenhle díl jsem údajně probrečela se slovy: "Takový krásný autíčko a oni ho úplně zničili..." Vlastně jsem Pata s Matem vzala na milost až teprve, když jsem je viděla coby plyšáky v jednom hračkářství v Soulu. ()

Zajímavosti (1)

  • Jediná epizóda, kde ikonické auto Pata a Mata nemá svoju charakteristickú červenú farbu. (Ghost_666)

Reklama

Reklama