Reklama

Reklama

Život Claudie Cardinale

(TV film)
  • Itálie Essere Claudia Cardinale (více)

Obsahy(1)

Tento výnimočný životopis Claudie Cardinale zachytáva jej umeleckú osobnosť a jej neustále hľadanie svojho pravého miesta na svete. Za žiarou reflektorov odhaľuje jej osamotenosť a životné zápasy, aj jej silu, ktorá jej priniesla úspechy. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Terva 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument o jedné zajímavé herečce. Hudba - Fabio Barovero. Kamera - Gigi Martinucci a Marco Sgorbati. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Claudii považuju za nejkrásnější herečku svý doby a proto jsem dokumentu, který je věnován, této hnědooké superkrásce nedokázal říct ne. Musím však konstatovat, že dokument nemá žádnou koncepci na začátku se mluví o začátcích CC a na konci rovně. Posloupnost žádná, informační hodnota minimální, většinu informací, která v dokumentu zazní už běžný fanoušek dvojitého céčka dávno zná. Vrchol amatérismu je nepředstavení lidí, který v dokumentu mluví, to sem snad ještě neviděl. Za zajímavé považuji postřehy samotné Claudie, dobové záběry a fotografie, ale to je na 50min. dlouhý dokument opravdu žalostně málo. Čekal jsem že dokument se probere její filmotékou, budou v něm mluvit její umělečtí partneři, okrajově se dotkne bulvárnějších témat, „kde, s kým a za kolik“, ale nic z toho se tady bohužel nekoná. ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

CC byla nádherná ženská a výborná herečka, bohužel dokument o ní trpí neujasněností, nahodilostí, až chaotičností. Navíc nemám rád, když nejsou identifikovány mluvící hlavy nebo filmové ukázky, tři hvězdičky pak zachraňují jen ty raritní záběry, ke kterým se divák jinak nemá šanci dostat. A poznámka k Film Europe Channel: titulky vyráběl pravděpodobně někdo, kdo si netykal ani s českým pravopisem, ani s italštinou (spoustu vět snad překládal rovnou Google translator). ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Fajn dokument o jednej z najkrajších herečiek sveta, ktorá sa ani herečkou stať nechcela. Škoda, že sa tu nepoužívali titulky s menami protagonistov, ktorí rozprávali o CC. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama