Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o mladé Anabelle, královně krásy, která náhle zemře během soutěže. Dostane se ale do pohřebního ústavu, který spravuje utrápený Elvis. Poté, co se Anabelle zázračně probudí, naváže s Elvisem vztah. (Ant)

Recenze (87)

klapqua 

všechny recenze uživatele

Keďže som od filmu nič čakala, bola som ozaj príjemne prekvapená. Nejedná sa o žiaden svetoborný snímok, z ktorého by mi padla sánka až do sklepa, ale je to celkom fajn oddychovka na upršané popoludnie, po ktorom navyše neostane nepríjemná horká chuť, ale skôr krásne sladké nebíčko:). Príbeh má pomalé tempo a príjemne sa tiahne, sem tam padne rádoby múdra hláška alebo nastane kvázi filozofický moment... Páčil sa mi nápad s pohrebníctvom, sama týmto smerom dosť inklinujem, takže za to sú u mňa určite plusové body. Medzi hrdinami bola ozaj zvláštna chémia, ktorá pracovala ako mala. A klasicky, ako je už u mňa tradičné, chválim opäť hudbu. Jedna hviezda je za tie slnečnice...:) ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Klasický nezávislý film oslavující krásy a požitky života, mezilidské city a lásku, který mě dokázal pohltit, přestože pracuje mimo jiné s morbidními prvky - nebo možná právě proto. Kromě podmanivé kamery zaujala hlavní dvojice, kdy Max Minghella působí neokoukaným a herecky vyspělým dojmem a výborná Blake Lively, kromě toho, že je překrásná, je natolik přesvědčivě sympatická, že bych v její společnosti sám nejraději trávil co nejvíce času. V roli otce exceluje Joe Mantegna. ()

Reklama

anaon 

všechny recenze uživatele

Krásný pozitivní film, který by si zasloužil větší pozornost. Představitelé ústřední dvojice byli vybráni opravdu dobře, chemie mezi nimi funguje naprosto perfektně. A Joe Mantegna jakožto Elvisův otec je tak strašně roztomilý! Celý film provází krásná snová a tak nějak "neamerická" atmosféra. Po všech těch filmech, kde se někdo vraždí, mlátí a nadává si je toto opravdu příjemné uvolnění. Zázraky se dějí! :) ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Už dobrý tah byl neobsadit příliš okoukané tváře, ale vsadit na něco nového čemu my diváci spíše uvěříme. Dále se mi líbila vyváženost romantiky s tragédií, a příběh, který je trochu pohádka, ale svým způsobem i tvrdá realita. Film mi doporučila mladší sestra a mě osobně dost fascinuje fakt, že už teď má lepší vkus na filmy než já. Opravdu mě tenhle film příjemně překvapil. V prostředku už jsem se trochu bála že to trošku moc osladí, ale konec byl krásně poetický a vyvážený. Strašně se mi líbila ta možnost kterou nám film dal, že buď jsme to mohli brát jako klasický happyend, a nebo jsme si to mohli vysvětlit i druhým způsobem. Snímek velmi dobře dramaticky stupňoval a měl takovou opravdovou atmosféru, a kouzlo i depresivitu malého městečka v Texasu. A i když to mělo některé hodně romantické scény, nikdy to příliš nespadlo k patetizmu. Pro mě to byl milý zážitek a možnost prožít zajímavý druh lásky alespoň skrze obrazovku. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Svým mírně bizardním příběhem mi to trochu připomnělo Camille. Tenhle film ale funguje na malinko realističtějším základu, ačkoli mu vládne velmi snová atmosféra a malebná kamera. A s tak talentovanou hlavní dvojicí se jedná o jedno z nejpodmanivějších romantických dramat za poslední dobu.... Po opakovaném zhlednutí musím říct, že film neztratil nic ze své odzbrojující poetiky. Pro mě je tohle jeden z těch snímků, které se točí jednou za dekádu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama