Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 4 (1975) (série)


Hrachová polívka (S04E38)

(epizoda)

Obsahy(1)

Na Štědrý den přijde do zahradnictví voják z povolání a prosí zahradnici o ozdobený stromeček pro jejich stanici. Zahradnice ozdobený stromek samozřejmě neprodává, ale slíbí vojákovi, že mu odpoledne přinese nějaké ozdoby z domova. Když voják přijde pro ozdoby, vyzná jí lásku a požádá o ruku. Ona ho pozve k sobě na večeři, ale když k ní domů přijdou, najdou celou kuchyni zničenou, protože v poledne ve spěchu kvůli ozdobám zapomněla vypnout vařič s hrachovou polévkou. Po menší hádce se však zahradnice do vojáka také zamiluje, takže nakonec vše dobře dopadne a do dvou let spolu mají dvě děti. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Somr chce "hotovej" stromek, Obermaierová ho nejdřív vyfakuje, ale páč se jí líbí, dotáhne mu nějaký ozdoby z domova a už je ruka v rukávě. Co se musí ocenit je fantastická práce kameramana, kterej X minut zabírá bublající polívku v hrnci a roztřepenou šňůru v bakelitový zásuvce. Takže i my, méně chápavý, pochopíme, že asi Jarka zapomněla odpojit plotýnku. Masakr... ()

6thSun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli se dřív balilo takhle telegraficky (Somr zmákne Obrmajerku asi za pět vteřin, hned na to ji stačí seřvat, ale stejně dostane hudlana), tak se nedivím, že byli všichni ženatý a vdaný. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem roztomilý, nicméně poměrně málo uvěřitelný, vánoční bakalářský příběh. Zahradnictví fungovalo i o Štědrém dni, vojáci chytali zloděje stromků a gumy jim za to kupovaly stromky i s ozdobami a lidi co se neznali, si udělali za dva roky dvě děti... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama