Reklama

Reklama

Herní pořad vysílaný televizí Public od 15. února 2009. Každý díl je vysílán jednou za 14 dní se stopáží 25 minut, je rozdělen na části Téma dílu, Rozhovor, Předehra, Novinky, Recenze, Soutěž, Video-dotaz a Reportáž. (Gerret)

Recenze (227)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Úvodní znělka + hudba v prostřizích - 5*. Obsazení moderátorů - "odpad". Obsah a kvalita "zpracování daných her" - 5*. Takže celkově takové lepší 3*. Abych to rozvedl: Absolutně nechápu kde vyhrabali tu dvojci moderátorů. Tukan ještě jakž takž jde a vypadá, že nějakou tu hru hrál a trochu tomu rozumí. Ale Bětka je totálně marná! Podle mě o těch hrách ví totální tužku a dělá ze sebe bůhví jakýho profíka. Způsob jejich moderování je fakt "odpad". Vždycky seděj někde na nesmyslným místě, který není ani studio, ani nemá nic společnýho s danou hrou, řeknou tři věty který maj naučený a zdar - to tam místo nich rovnou můžou dát vždy spot, že teď má na řadu přijít ta a ta hra a ušetřej na platech moderátorů, který stojej za vyližprdel. Dejte mi scénář, deset minut na přečtení který hry budu uvádět, o čem jsou a co o nich mám říct a zvládnu to 100x líp. By mě zajímalo kde sháněli, resp jaký hrůzy se musely hlásit na casting, když z nich vybrali tyhle dva jako nejlepší - od Coolu, který se zaměřuje právě na teenagery, kteří maj hry v malíčku, bych čekal fakt víc. Dal bych tam nějakýho psychouše, entertainera, kterej umí zaujmout, má hustý hlášky, dělá blbosti a ne takovýhle dva SUCHARY. Zachraňuje to jen peckovej úvodní soundtrack a songy mezi jednotlivejma kategoriema + grafická úprava. ()

groz122 odpad!

všechny recenze uživatele

ODPAD ! Pane bože co na tom vidíte ? Moderátoři kteří používají starý britský humor, který je spíš k pláči a to vše nahrávané kamerou z konzervy od fazolí.... Hlavní moderátor se oblíká jak primadona z toho by se dalo vyvodit že lidi kteří se na to koukají pravidelně mají Homosexuální sklony. PODTRŽENO, SEČTENO : 0% ()

Reklama

Cooller 

všechny recenze uživatele

- 1* za Tučka jelikož je to Vůl s velkým V, -1* za humor který je někdy až neskutečně trapný a nakonec, -1* za to že názory na dané hry jsou extrémě subjektivní a u lecktérých případů mohu s čistím štítem říct že je ani jeden nehráli. Zbývající 2 hvězdy dávám za relativně bohatou informativní základnu nesleduji pravidelně ale když to vysílají tak nepřepínám... ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Na to, že tu v ČR není moc pořadů v televizi (respektive skoro žádné), které by byly o hrách, tak tohle je vítané. Znal jsem hlavně Game Page, kde samozřejmě byl Mikoláš Tuček taktéž, ale řekl bych, že přece jenom v časovém ohledu s rozvojem technologií, má tenhle pořad navrch, protože je modernější a Game Page už skončil. Ukázky z her, popsání ovládání a různých prvků, dává člověku nějakou tu představu o tom, zda se do dané hry pustit nebo ne. ()

Script 

všechny recenze uživatele

Jediný z herních pořadů v České republice, který se fakt povedl. Při sledování jsem se nikdy nenudil a ta dvojice moderátorů (na kterých stál celý pořad) mě neskutečně bavili. Bohužel i někdy musí nějaký pořad skončit a u Re-Playe mě to fakt mrzí. Nástup Re-Playe 2.0 mě nehorázně vytočilo, protože ti nový moderátoři si neudrželi ten šarm jako Mikoláš Tuček a Alžběta Trojanová. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • V roce 2016 vytvořili na serveru Startovač zakladatelé pořadu crowdfundingovou kampaň určenou na vybavení nového studia. Kampaň se dočkala velkého zájmu a bylo vybráno přes 1 milion korun. tato částka představuje 587 % z původního požadavku 200 tisíc korun. (Jantar2)
  • Dříve byl pořad vysílán na TV Public. Měl však jiné moderátory, a to například Honzu Modráka, dlouholetého šéfredaktora časopisu Score. Redaktorem – dříve šéfredaktorem - stejného herního časopisu byl pak i pozdější moderátor Mikoláš Tuček, vedoucí videoherní půjčovny Frag.cz. S časopisem Score je pak spjatá i Alžběta Trojanová. Ta přispívala nejen do něj, ale i do časopisu ABC. Od 5. února 2011 se pořad vysílá na Prima Cool. (TheNine)

Reklama

Reklama