Re-Play (TV pořad)
Publicistický
Česko, 2009, 30 min
Vojtěch NovákHrají:
Mikoláš Tuček, Alžběta TrojanováPlakáty
Re-Play je hráčský pořad TV Prima Cool zaměřený na veškeré publikum. Do jeho recenzí se totiž dostanou nejen důležité hardcore záležitosti, ale i dětské hříčky, či mobilní kapky. Mimo recenze si s ním užijete novinek, progamingu, previews, nebo shrnutí historie některých legendárních herních sérií. Hlavní recenzenti jsou z obou českých herních časopisů - Score, Levelu a částečně i Fragu. Pořadem provádí Mikoláš Tuček, známý pod přezdívkou "Tukan", který již dlouhá léta pracuje ve Score a jistou dobu byl i šéfredaktorem. Za něžné pohlaví se postavila Alžběta Trojnová. (kralik2288) -
Herní pořad vysílaný televizí Public od 15. února 2009. Každý díl je vysílán jednou za 14 dní se stopáží 25 minut, je rozdělen na části Téma dílu, Rozhovor, Předehra, Novinky, Recenze, Soutěž, Video-dotaz a Reportáž. Moderátory jsou David Figlas a Tereza Ročeňová. (Gerret)
hirnlego
Těžce rádobyhumorná (no v tom si skoro můžou podat ruce) "modernější" Game Page s pidlozubým retardem a pani, z jejíhož "Ďuke Ňukem" projevu se zdá, že nehrála ani pacmena (prej nakonec hrála, tak to sa ospravedlňujem). Tak hlavně, že "každá holka chce hubnout... kdo nechce. Hi hi hi."(19.2.2011)
Satan
Dynamické, správně epileptické a chvátající neustále kupředu. Spousta prostřihů, hutný hudební doprovod, kamerové fígle = přesně padnoucí formát do filozofie celého Coolu a cílící na mladé publikum. Navíc super Tukan.(6.3.2011)
Phobia
Oproti konkurenčnímu "Game Page" se tento pořad více věnuje hrám a méně trapným scénkám a průpovídkám pro předškolní děti. Snad i ty recenze jsou tady o něco objektivnější a nebojí se sračku nazvat... ne úplně povedenou hrou. Nicméně ani "Re-Play" není impertinentních žvástů prosté, takže nad mírný nadprůměr s hodnocením jít prostě nemůžu ani za zlatý joystick. 61%(26.4.2011)
Lenny.M
Amatérštější než Game Page, ale pro mladé hráče asi koukatelnější :)(9.10.2011)
SexyAjinka
Zajímavé herní reportáže, dobrý doprovodný komentář. Nenudí mě trapnými uváděcími scénkami a vše správně podtrhuje Linkin Park, Prodigy nebo jiná rytmická hudba. Navíc mají můj dík za to, že mi dávají tak parádní tipy na hry a stále mě provokují s Mass Effectem 3 :-P(5.3.2011)
Caszidy
Jednoznačně nejlepší pořad TV Public a také nejlepší pořad věnující se PC, konzolím a hrám!(11.9.2010)
playboxguest
Tak na mě pod stromečkem vykoukl Playstation 3 a jelikož se mi PS2 už nějaký čas válela netknutá pod tv a na kompu dělám všechno možné, jen k instalaci her (a že jich tu mám) se ne a ne donutit, ztratila jsem pojem o novinkách ve videoherním světě. Rozhodla jsem se tedy, že si dám re-play tohoto pořadu pěkně od prvního do posledního dílu a doženu díry v orientaci. Momentálně mám za sebou prvních 13 dílů a musím uznat, že jsem se ani u jediného nestačila nudit. Pětadvacet minut na jeden díl je tak akorát, veškeré reporty, recenze apod. mají perfektní stopáž a kritika je taková, jaká má být. Pochválí klady, porýpe zápory, sem tam přizve i někoho z venku, kdo z nehráčského pohledu hru posoudí (což považuji za velký klad), přihodí kopec ingame videí a sem tam pobaví i známým to scoráckým humorem. Krom Tukana se navíc objevují i další redaktoři zmiňovaného magazínu (alespoň jak score pamatuji, už cca dva roky jsem ho neměla v ruce) a sem tam se zastaví i Honza Modrák, aby nám řekl, co je nového ve světě PS3. Já si nemůžu stěžovat, přesně takhle má pořádný herní pořad vypadat, je vidět, že ho mají na svědomí opravdoví fanoušci herního světa, kteří dané tematice perfektně rozumí. Pět hvězd nedávám jen proto, že re-play přece jen, vzhledem ke svému informativnímu zaměření, není na opakované sledování, ale ty čtyři jsou setsakamentsky silné. Abych se přiznala, baví mě jeho sledování v těchto dnech víc jak samotné hraní her a sledování filmů. Game Page je mrtvev, ať žije Re-play.(28.12.2011)
Baxt
?/10 Ano, Ďjúk Ňúkem, moderátoři, co v životě nestáli před kamerou a reportér prvotřídní mutující kastrát se zánětem hlasivek.(1.3.2011)
Earl_23
Herní průmysl je pro mě kapitola sama pro sebe, takže jsme Re-play na obrazovkách Primy uvítal s nadšením. Sledoval jsem ho už dřív při internetovém vysílání a moc se líbil. Musím říct, že mám tento pořad radši než konkurenční Game Page. Recenze jsou výstižné, dlouhé tak akorát, moderátoři příjemní a celková skladba pořadu se povedla. Uvidíme, co přinesou další roky, ale nyní jsem určitě spokojený.(19.11.2011)
K.I.N.G.
Obdoba Game Page. Modernější, akčnější, a i přesto, že prakticky na stejném "levelu", musí se ocenit, že více pracuje s cílovou skupinou (znalí hráči) a jde více do hloubky i co se týče herních termínů.(28.5.2011)
Paxxx.cz
Ze všech známých pořadů, které se věnují světu her (Game Page, Indian, Pimp Daily dose) mi přijde právě tento nejlepší. Solidní obsah, dobré reportáže, moderátoři- takže pro toho kdo se chce dozvědět něco nového ze světa PC her jasná volba.(30.6.2010)
Beckett51
Game Page u mě bude vždy nejlepší pořad o hrách. Takže Re-play se ani nemusí snažit. Prostě ho nepřekoná. 55%(18.7.2011)
Korbitch
Pubertální škvár pro děcka, který si hraje na děsně cool pořad o videohrách. Neobjektivní nabubřelá srajda, ve které je každá hra boží, skvělá, úžasná a perfektní nebo se recenzenti zaobývají příliš dlouhou dobu neskutečnýma hovadinama typu, v Crysis 2 nejdou zabíjet civilisti. No to se na mě tedy nezlobte, ale o to v této hře vůbec nejde. Nehledě na to, že se o to brzy postará nějaký patch. To si zapněte GTA a ne Crysis. To, že má Game page 54% vypovídá jasně o tom, že IQ českého národa letí rapidně dolů!(5.3.2011)
Carljack
Je to dobrej pořad. Celkem dobré informace a dobře zmdoerované více než 4* ne...(15.2.2011)
ivishka
Kam se to ale hrabe na Game Page? :-)(7.4.2012)
Danny F.
Dobrý. Aspoň se hráči doví o novinkách. 55%(11.6.2011)
Iks
Jako velký fanda do her musim projevit špetku zklamání - na gamepage to prostě nemá. Na jednu stranu se Re-play snaží být obsáhlým, vtipným, komplexním pořadem, který Vás provádí světem her - bohužel jsem se v posledním díle dozvěděl o hrách jen ze dvou kategorií - typu válečné (CoD:MW2) a MMORPG (WoW, Eve online). Copak se žádný jiný hry nevydávají? To hýbe herním světem jen několik titulů? Co třeba takový X:Rebirth, díl, který vyjde za pár měsíců, z vyhlášené série vesmírných simulátorů, kterých je tak málo? Navíc mi vadí, jak se moderátor (a tukan to neni) zadrhává, znervózňuje mě to. Možná je pravdou, že je Gamepage pro předškolní děti, tohle si zase hraje na cool pořad, který najdete na facebooku, můžete tvítovat, a další kraviny. 60%.(3.9.2011)
Gerret
Je to podobné pořadu Game Page, ale mě se tento líbí o něco víc. Public sice není tolik známá televize a já ji doma nemám proto se na to dívám na jejich stránkách. Ve 25 minutách toho stihnou celkem dost. Nejvíc se mi líbí jejich recenze umí to celkem dobře podat a většinou mám podobný názor. Hodnocení 80%.(25.12.2009)
adamo_znk
Modernější, svižnější a míň debilní než Game Page, ale zase tam nemaj vtipný scénky, takže 4 hvězdy jen to fikne. Tukan je těžce v pohodě a bloncka je pichézní.(17.1.2012)
giovanni3
Dle mne nejlepší domácí pořad pro ,,pařany,, ... Game page udělalo cestu, ale postupnými scénkami a mizernými komentátory klesí a klesá.. Nástup Re-Play znamená nástup řekněme kvality = jsou tu pořádné recenze, fůra novinek, rozhovory s předními tvůrci her, reportáže z festivalů atd... Moderátorka není ideální, ale lze se na ni dívat atd.. Prostě já jsme spokojen, ale za víc jak 4z5 ani náhodou..(10.9.2011)