Reklama

Reklama

Herní pořad vysílaný televizí Public od 15. února 2009. Každý díl je vysílán jednou za 14 dní se stopáží 25 minut, je rozdělen na části Téma dílu, Rozhovor, Předehra, Novinky, Recenze, Soutěž, Video-dotaz a Reportáž. (Gerret)

Recenze (227)

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

ano, humor je trochu trapny, je to cele dost preplacane a uspechane (jako Score no), slite ve 30min dohromady bez ladu a skladu, dialogy neprilis prirozene a vadi mi jakesi "highlight" info bezici u spodniho okraje obrazovky, ale je to bohuzel JEDINY porad o videohrach v soucasne televizi...a vzhledem k tomu, ze GamePage ma problemy s pravidelnosti i na svem youtube kanalu, meli bychom byt vdecni aspon za ten Re-Play. Coz samozrejme neznamena, ze neni co zlepsovat....nejvetsi minus: prijde mi ze tretinu casu zabiraji vsemozne zbytecne efekty a prechody alá herni menu (plus znelka), misto aby tam nacpali vic informaci. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Cool tento pořad vyzdvihl z TV Public na vrchol. Od počátku velice vtipný, chytlavý a profesionální pořad o hrách. Výborná grafika, skvělé zpracování, vtipní moderátoři, perfektní hudba a hlavně nejprofesionálněji udělaný obsah, co jen jde. Zajímavosti, novinky, preview, reporty a samozřejmě recenze, vše udělané rychle, a to se cení. Recenze bývaly 2 týdny po vydání hry, když dostanou hru dřív, už ten víkend, co hra vyšla. To je ten hlavní rozdíl oproti konkurenci. Proto je Re-play tak populární a byl právem nejsledovanější pořad o hrách v České republice. Vše se samozřejmě změnilo v lednu 2019, kdy si Tukan s Bětkou udělali vlastní pořad a ačkoliv jsem pár dílů zvládl s novým složením, touto změnou pro mne symbolicky pořad skončil. Sledoval jsem od roku 2010, viděl úplně všechny díly a bylo to krásných 9 let...100% ()

Reklama

driftm 

všechny recenze uživatele

Pro mě určitě lepší než game-page,ne že by byl špatný,ale když na gamepage dávají samé MMO RPG,strategie tak to fakt nemusim na re-play dávaj aspoň i to co se líbí mě(akce,simulátory,závodní) a jak tady někdo komentuje moderátory tak pokud se nepletu tak GP je už kurevsky dlouho a tak už maj praxi!Ale tyhle moderátoři na re-play jsou mi víc sympatičtí!A na GP moc ne a ještě k tomu odešel hlavní komentátor od GP tak si to přeberte prostě GP je už zastaralé,za chvilku zanikne,ale re-play je nový a přišel v pravou chvíly.Proto taky má největší sledovanost!Ale samozřejmě to má i svoje mouchy!-napříklat nějaké to PSP či 3DS co tam komentujou apod...pochybuju že to ještě někoho zajímá tyhle vykopávky! ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Re-Play si jede jednočlenú súťaž o priazeň hráčskej komunity. Tuček hádže svoje pečlivo vymazlené vtípky a v hlave mu znie smiech zo seriálu Ženatý se závazky. Alžběta plní jasnú funkciu. Je blond, má prsia a hraje hry. Presne tak. Stelesnený sen väčšiny 12 ročných chlapcov s mastnou pleťou. Hry tu samozrejme ukážu, zhodnotia, takže v rámci kúpnej sily československého trhu asi viac čakať ani nemožno. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nejsem pravidelným divákem, ale občas když to chytnu v televizi, tak se rád podívám. Pořad splňuje vše co si od něj slibuji. Super ukázky gameplay, zhodnocení všech faktorů včetně bugů a s ucházejícím komentářem. Vystřihl bych však části se záběrem na moderátory neboť je to nejslabším článekem a absolutně nezajímavou částí pořadu. Také mne nezajímají žádní hosté a youtubeři. 60% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • Dříve byl pořad vysílán na TV Public. Měl však jiné moderátory, a to například Honzu Modráka, dlouholetého šéfredaktora časopisu Score. Redaktorem – dříve šéfredaktorem - stejného herního časopisu byl pak i pozdější moderátor Mikoláš Tuček, vedoucí videoherní půjčovny Frag.cz. S časopisem Score je pak spjatá i Alžběta Trojanová. Ta přispívala nejen do něj, ale i do časopisu ABC. Od 5. února 2011 se pořad vysílá na Prima Cool. (TheNine)
  • V roce 2016 vytvořili na serveru Startovač zakladatelé pořadu crowdfundingovou kampaň určenou na vybavení nového studia. Kampaň se dočkala velkého zájmu a bylo vybráno přes 1 milion korun. tato částka představuje 587 % z původního požadavku 200 tisíc korun. (Jantar2)

Reklama

Reklama