Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Mladá žena předstírá, že je dvojče svého bratra z chlapecké kapely. Časem si získá srdce spoluhráčů i fanoušků a při tom všem pátrá po své dlouho nezvěstné matce. (Netflix)

Recenze (33)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Začátek prvního dílu na mě zapůsobil humorem a (negativně) amatérskou kamerou. Během dalších dílů homor (subjektivně) lehce poklesl, kamera mi dál nevadila, zato mi dojem ze "seriálu" značně začala kazit ústřední komedie, která mi silně evokovala telenovaly. No, a jsme u kamene úrazu - tohle vlastně je telenovela. Sice korejsky milá, ale stylem se telenovele podobá - děj je dost roztahaný, časem divák vytuší, kdo co s kým, a zbývá jen "jak" - tj. dívat se jak se vše vyvine a bavit se, je-li čím. Zkrátka nápad, zápletka (co si přečtete v obsahu) je dobrý základ, ale provedení mohlo být lepší. 70% ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Seriálu, na jehož konci bych nejraději zmlátil hlavního hrdinu, není prostě možné 5* dát. Ok, jinak. Nevidět před tímto patnáct jiných jihokorejských seriálů, asi bych byl nadšený. Oněch pět let, které uplynuly, je podle mě vidět. Dnešní seriály jsou méně natahovací a hlavní hrdinové když si v něčem nerozumí, vyříkají si to. Na druhé straně je You're Beautiful dobře zahrané (přestože jsem podobné typy herců už viděl - Just You, The 1st Shop of Coffee Prince). Dobře se na to dívalo. ■ Without Words od Park Shin Hye http://www.youtube.com/watch?v=7xmJDaDXKwM ■ Nejvíc se mi líbilo, když Park Shin Hye začaly vybuchovat v hlavě ohňostroje :). ()

Reklama

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější JK-dorama. Navíc nejlepší herci co znám všichni do toho perfektně pasují, a jejich výměna by celý seriál úplně změnila. Mé druhé chtěné setkání s Jang Geunem Sukem a mé první s Park Shin Hye. Tu jsem si tu velice oblíbila, tak jako zbývající bandu. Hudbu si zpívám každou chvíli. Nezapomenutelné scénky a ano je to tak trochu tellenovela, ale upřímně, jaký seriál mi kdy udělal tak moc úsměvů na tváři než ksichtíky od hlavních představitelů? Vím, že to není pro každého. Je tam spousta chyb, kamera ne úžasná, ale bez toho všeho by to nebylo Minami Shineyo :) Na to, že jsem to viděla jako druhý jihokorejský seriál hned po Sarang-bi to, je nezapomenutelný zážitek. Viděno už nespočetněkrát. PS: Doporučuji vidět natáčení ...však uvidíte.......:) ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Existuje mnoho důvodů, proč se tenhle seriál nadobro zapsal do seznamu mých nejoblíbenějších. Prvním je fakt, že se jedná o krásnou romantickou a velice naivní pohádku, která vás zcela pohltí. Druhý důvod mají na svědomí herci, kteří jsou úžasní, a kteří vás svými hereckými dovednostmi dokáží vtáhnout do děje. Mohla bych pokračovat výpisem dalších pozitiv, ale to s radostí přenechám někomu jinému. Jediné, co tomuto seriálu ubírá na kráse, stejně jako u jiných kdramat, je zbytečně natažený konec.... Jinak palec nahoru, ráda se k příběhu o nevinné a lehce naivní Gu Mi Nam vracím a jsem si jistá, že v budoucnu na sebe ještě několikrát narazíme. (P.S..: Tae Kyung je naprosto boží, už chápu proč sis ho zamiloval). ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Ale jo, líbilo se mi to, ale něco málo do dokonalosti přece jenom chybělo. Kluci byli úžasní, i když se najde výjimka, Jeong Yong-hwa byl příšerný, tedy jeho postava, a já na místě Ko Mi-nam (no dobře Go Mi-nam), bych ho asi rychle odkázala do patřičných míst. Takhle začíná každý regulérní psychopat a žádná normální ženská by ho vedle sebe nesnesla dýl než hodinu. Možná i to je jeden z důvodů, proč se mi pozdější Heartstrings líbil mnohem víc. Tím druhým důvodem byl OST, který mě tentokrát zase až tak za srdce nechytal. Výjimkou byla snad jenom závěrečná skladba. Ale ani to nebyla pro mě nejsilnější scéna filmu. Ta přišla o něco dřív a bylo to Jeremyho "vystoupení z autobusu". ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama