foto

Hong-gi Lee

  • nar. 2.3.1990 (26 let)
    Kwangdžu, provincie Kjonggi, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Baeknyeonui shinboo (TV seriál)
Jak ukrást psa
Modeonpameo (TV seriál)
2013 Ddeugeowoon annyeong
2011 Massuru gâru! (TV seriál)
Noriko Goes to Seoul (TV film)
2010 Nae yeojachinguneun gumiho (TV seriál)
2009 Minami shineyo (TV seriál)
Seutail (TV seriál)
2008 On eeo (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace