Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (570)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Vtipná a zábavná romantická komedie se bohužel stala raritou, takže si tyhle mimořádné úkazy musíme hýčkat. Už samotné povolání profesionálního bořiče vztahů má slušný komediální potenciál. Když pak hlavnímu hrdinovi postavíte do cesty šťastně zamilovanou ženu s prakticky dokonalým snoubencem a donutíte ho, aby se snažil, jako by mu šlo o život, je o zábavu postaráno. Vanessa Paradis je stále stejně sladká a Romain Duris opět potvrzuje svůj komediální talent. A pěkně to mezi nimi jiskří. Manželská dvojice hrdinových pomocníků pak úspěšně vymazává potenciální hluchá místa a je neselhávajícím zdrojem humoru. Bravo! ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Skvěle rozjeto, ale druhá polovina trochu ztrácí dech, protože se už víc hraje na romantickou strunu, kde už horko těžko vymyslíte něco nového. Ale Klamači srdcí i to odpustíte, protože má několik kultovních momentů (Durisův ksichtík, když se pokoučí rozbrečet, polský instalatér plus italský závodník a samozřejmě narážky na Hříšný tanec). Vrchol filmařiny to není, ale napočítejte mi na prstech skvělé romantické komedie vzniklé v posledních pěti letech. Klamač srdcí k nim určitě patří. A děkuju tvůrcům, že si na konci odpustili velké odhalení a uraženou hlavní hrdinku. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Musím dať štyri. Film je zábavný, dobre obsadený i zahraný. A napriek tomu, že používa štandardnú romantickú schému, kde sa hrdina vydáva za niekoho iného, konečne(!!!) to nekončí dementne, ako pri väčšine amerických romantických filmoch. Teda nie je (naozaj nie je!!!) tam scéna "Ty si mi celú dobu klamal, ja vlastne ani neviem, kto v sutočnosti si.". Fakt som bol milo prekvapený... ()

imf 

všechny recenze uživatele

Francouzi jsou v romantických komediích dvacet let za opicema, což je jedině dobře, protože narozdíl od amerických prefabrikátů se stowattovými úsměvy a vyluxovaným scénářem ještě pořád nezapomněli jak zvládnout situační i konverzační humor. Hraje se dost na jistotu, ale s dobrým nápadem do začátku (rozbíjení vztahů na objednávku), exotickým prostředím a sympatickou hlavní dvojicí si můžete dovolit jet občas na neutrál. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Konečně romantická komedie z Evropy. Už jsem těch americkejch úplně překoukanej. Už jen kvůli tomu stylu, kvůli výběru přirozených herců, kvůli dobré náladě, kterou mi tento film navodil, mu na oplátku velmi rád dám 5 hvězdiček. Škoda jen happy-endu. Uvítal bych klidně otevřený konec, ale romantika je romantika no. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo ve Francii, konkrétně v Monaku, na letištích Nice-Côte d'Azur a Cannes-Mandelieu nebo v hotelu Ventes Drouot v Paříži. Natáčelo se také ve městech La Turibe a Cap-Dail. (Terva)
  • Pianistku, která hraje ve filmu, si zahrála talentovaná pianistka Caroline Duris, sestra Romaina Durise. (Greg)
  • Producenti velmi stáli o to, aby komedie zakončila MFF KV 2010 s tím, že určitě dovezou Vanessu Paradis a možná i s manželem Johnny Deppem. Nakonec dovezli jen film. (Money_too)

Reklama

Reklama