Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (571)

Socrates 

všechny recenze uživatele

Hlavně v závěru je to klasicky se vyvíjející romanťárna, ale já mám tu výhodu, že náladu mrknout se na romantickej film dostanu párkrát do roka, takže jasnou předvídatelnost, která je u typu těchto filmů prakticky pravidlem, jsem skousnul a vadilo mi vlastně jen to, že Vanessa, jedna z mejch dětskejch lásek, v některejch záběrech vypadala jak smrtka. Ty děti jí asi dávají zabrat... Duris podal velice slušnej výkon (včetně hříšně tanečního), společně s jeho filmovou sestrou a hlavně jejím chotěm pěkně pobavili a celý je to takový příjemný. Silný tři hvězdy. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €8,7miliónaTržby USA $473,254Tržby Celosvetovo $44,329,976║ Tak Francúzom to tento rok2010 fakt sype u komédií, hoci Vanessa Paradis už nie je najmladšia a tá štrbinka medzi zubami(ej, ej) vizuálne odpudzuje, celkom sa herecky dobre držala a výdatne nahrávala lámačovi sŕdc Romainovi Durisovi, dejovo vyrovnané, má to iskru, skvelú zábavnosť a taneček a lá Hriešny tanec je taký bonbónik na vyše. /videl v kine: 90%/ ()

Reklama

Greg 

všechny recenze uživatele

“Je déteste le roquefort. J'avais jamais vu Darty Dancing. Pour moi George Michael est un chanteur de merde. Ma cuisse fonctionne bien. Je sais pas si je suis assez bien pour toi. J'ai pas de jet. J'ai pas d'appart, je vis dans mon bureau... Je sais pas comment je vais faire si je peux pas te voir chaque jour.“ Tak to jo, takhle vypadá současná francouzská komedie. A to není vůbec špatné. Má to příběh, má to romantiku, má to dobrý konec a hlavně má to vtip! Určitě bude většině diváků u na začátku jasné, jak to dopadne, ale zrovna tady mi to vůbec nevadilo. Mezi ústřední dvojicí v podání Vanessy Paradis a Romaina Durise vše klape, tak jak má a oběma jejich role skvěle sedí, stejně jako jejich kolegům ve vedlejších rolích. Soundtrack je také ušitý přímo na film, akorát George Michael není zrovna můj šálek kávy. A celý film pak vkusně dokresluje luxusní prostředí monackého knížectví. Jo, tohle je příslib do budoucna, takže se dá říct – jen tak dál! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Musím dať štyri. Film je zábavný, dobre obsadený i zahraný. A napriek tomu, že používa štandardnú romantickú schému, kde sa hrdina vydáva za niekoho iného, konečne(!!!) to nekončí dementne, ako pri väčšine amerických romantických filmoch. Teda nie je (naozaj nie je!!!) tam scéna "Ty si mi celú dobu klamal, ja vlastne ani neviem, kto v sutočnosti si.". Fakt som bol milo prekvapený... ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

(K)lamač srdcí je jako dobře zkonstruovaný stroj. Na začátku měli tvůrci poměrně originální nápad a začali jej realizovat. K dispozici měli mnoho výborných součástek - perfektní herce, decentní humor, jenž není vlezlý, parádní soundtrack a v neposlední řadě skvěle zvolené prostředí. Jako celek potom tento snímek výborně funguje, pobaví, zaujme a potěší. Velmi příjemná podívaná. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Producenti velmi stáli o to, aby komedie zakončila MFF KV 2010 s tím, že určitě dovezou Vanessu Paradis a možná i s manželem Johnny Deppem. Nakonec dovezli jen film. (Money_too)
  • Scenárista Laurent Zeitoun dostal nápad na film na rodinné svatbě, kde si všiml, že jedna z jeho sestřenic chodí s chlapíkem, který se k ní nechová hezky. Řekl si, že by měl najmout herce, aby ty dva přiměl k rozchodu. (Coldrex)

Reklama

Reklama