Film 2010 (TV pořad)
Publicistický
Česko, 2010, 25 min
Filmový týdeník se zabývá všemi žánry – sleduje film hraný, dokument, stejně jako animovaný a krátký film. Ve spolupráci se zpravodaji České televize informuje o významných zahraničních filmových projektech, o systému financování a kinematografii jinde ve světě. Dramaturgyní a moderátorkou pořadu je Jolka Krásná. (oficiální text distributora)
Darren
Trvalo mi zvyknout si na moderátorku, ale teď už jí v pohodě beru. Není to pořad, který bych vyhledával, spíš na něj obvykle náhodně narážím...(18.12.2010)
iamek
Díky bohu za každý pořad o filmech. I když si tenhle umím představit delší a hlavně s jinou moderátorkou.(30.12.2011)
Chrysopras
Jolka se může snažit sebevíc, ale kvalit Odvážných palců dosáhnout nemůže :-). Občas je tam ale zajímavej host, to jest plusem.(27.10.2010)
6thSun
Zlatej KINOBOX.(3.10.2010)
Sfinkter
Jakýkoliv pořad ze světa filmu vítám.(19.12.2010)
Katullka
Jediný pořád o filmu v ČR, když se tedy nepočítá novácká-cinemacká sračka. Když už má takový monopol, tak to tak i vypadá. Je únavné sledovat 25minut naškrobenost a ušláplost. To snad vidím jen já, že to potřebuje nový vítr a ne blondýnku moderátorku?(14.9.2010)
ghatos
Obyčejný, krátký a nezajímavý vhled do kinematografie. Moderátorka nic moc...42%.(17.12.2010)
bari68
Po skončení KINOBOXu som rád i za túto reláciu.Naviac rozhovory s osobnosťami filmu sú dobrou vsuvkou a spestrením.(28.11.2010)
zdeny99
Prostý pořad o filmových novinkách v kinech. Na výrobu je velice levný a jednoduchý na tvorbu scénáře. Jeho přínosem je spousta informací o nových filmech. Osobně považuji FILM 2010 za průměrný pořad, který mě nikdy nebavil. Navíc je kopií slavného KINOBOXU, který mi připadá také více profesionálnější.(30.6.2011)
-Marc-
Nevidím v tomto pořadu žádnou informační hodnotu. A to jsem si nedávno vzpoměl že vlastně není žádnej pořad o filmech, když zmizel strašněj kinobox. Kinobox byl až moc crazy, ale tohle je zase moc suchý. A hlavně v oboch případech jsou strašný moderátoři. Ta ženská je tak nesimpatická, až je to hrozný. A vůbec celé to schéma pořadu je špatně vymyšlené. Film by si zasloužil něco mnohem lepšího a na úrovni.(14.2.2010)
decay
Keď už nič tak aspoň sa dozviem niečo nové z českej produkcie a premiéri v kinách (čo mi je vlastne na Slovensku na nič). Je to väčšinou (logicky) akoby agitka ČT, ale vždy je dobré počuť samotného autora(ov). Avšak moderátorka vedie rozhovory s hosťami spôsobom, takpovediac že im ide na lopatu. A to, že už neviem koľký diel vidím a nie sú schopný zosynchronizovať zvuk s obrazom je viac než zarážajúce.(14.3.2010)
route60
Na Kinobox to nemá ale lepší než pár ran přes záda.(28.11.2010)