foto

Jakub Šmíd

  • nar. 1984
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jakub Šmíd (1984) vystudoval činoherní herectví na JAMU. Mezi lety 2006 a 2008 byl v angažmá v divadle Husa na provázku v Brně. V současné době studuje filmovou režii na FAMU. Věnuje se tvorbě krátkých filmů, videoklipů a dokumentárních pořadů s kulturní a společenskou tématikou. Hraje a režíruje divadlo. Neplavci jsou jeho bakalářským filmem.

7th Prague Short Film Festival

Herecká filmografie

2017 Milada
2012 Praho, má lásko (studentský film)
2010 Habermannův mlýn
Zázraky života (TV seriál)
2009 T.M.A.
2008 Dívka a kouzelník (TV film)

Dokumentární

2009 Tři dny s Benediktem (TV film)

TV pořady

2015 Film 2015 (TV pořad)
2009 Služby v našich službách (TV pořad)

Režijní filmografie

2015 Amanitas (studentský film)
Laputa
Zlatá šedesátá (divadelní záznam)
2012 Praho, má lásko (studentský film)
2011 Neplavci (studentský film)
Skúška prvých šiat
2010 3 sirky ozáří noc (studentský film)
2009 Někdy někoho (studentský film)
Rozřezat, rozejít (studentský film)

Dokumentární

2010 Tření

TV pořady

2013 Kritické vlny lásky (TV pořad)
2008 Q (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Mušnula feat. Štěpán Olívie Turek - Ak nie si, tak budeš (hudební videoklip)
2012 Mušnula - Muž nula (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

2012 Praho, má lásko (studentský film)

Dokumentární

2010 Tření

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace