Reklama

Reklama

Borci z Blue Mountain State

(seriál)
  • USA Blue Mountain State
Komedie / Sportovní
USA, (2010–2011), 14 h 29 min (Minutáž: 21–29 min)

Hrají:

Darin Brooks, Alan Ritchson, Chris Romano, Ed Marinaro, Meghan Heffern, Leah Renee, Denise Richards, Tod Fennell, Kelly Kruger, Sinqua Walls, Alex Weiner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Rozjařená komediální série o americkém fotbalu sleduje tři mladíky, kteří se snaží protlouct programem školní fotbalové ligy amerického Středozápadu.  Alex je talentovaný rozehrávač, spokojený se svojí pozicí na střídačce a rozjetými mejdany se školním maskotem Sammym. Na druhé straně je Craig, kterého plán na rychlou kariéru do profesionálního sportu kontroluje jeho přítelkyně. Povede se těmto čerstvým zelenáčům vybalancovat fotbal, holky, školu a nonstop buzeraci? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (117)

RedHot 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Prci, prci, prcičky se nabízí jako ta první možnost. Jelikož jsem si onu filmovou předlohu příliš neužil, nevychutnal jsem si ani tuto rozkouskovanou verzi pubertální perverze. Že bude takto vypadat můj studijní život, si můžu nechat jen zdát a upřímně řečeno, ani o něco podobného nestojím. Po shlédnutí pár dílů je mi přece jen dražší můj zdravý úd a svědomí než růžová mušle nějaké Peršanky. ()

Imune 

všechny recenze uživatele

Srovnávání vynechám, protože mně osobně to přišlo hodně originální. Trochu drsnější vysokoškolskej humor se ze začátku zdál, že omrzí, ale jak si zvyknete na postavy (hlavně mýho oblíbence Thada), tak chcete, aby to nikdy neskončilo. Takže pokud máte rádi drsnější humor a líbil se vám třeba South Park, tak tohle je přesně seriál pro vás. A ještě přes tu nálož parodovaných scén a hlášek se hodně povedlo finále, které bylo z trochu jinýho soudku. Musím se ale i vrátit na začátek, kdy jsem nevěděl, jestli půjdu do dalších dílů. Škoda je, že když se do toho pořádně začnete vžívat a začne se vám to líbit, tak zjistíte, že končí třetí série a žádné další díly už nebudou. Ale na druhou stranu bylo BMS zakončeno dost možná v tom nejlepším, tak jak se sluší a patří. 85% ()

Reklama

darwin 

všechny recenze uživatele

Seriálové American Pie pro 21. století. Co udělat s žánrem, který již několik let stabilně upadá? Natočit seriál a v komických situacích jít až hluboko na kost. Hrubozrné vtípky jsou místy až moc nechutné a trapné, ale místy naopak velmi podařené. To samé se dá říci o jednotlivých epizodách. Výborné střídají ty nudné a trapné. První série jednoznačně vítězí nad tou druhou, ale i v druhé sérii jsou povedené epizody, zvláště ta poslední se skvěle provedeným zakončením. Z herců jednoznačně vyčnívá Alan Ritchson coby Thad Castle. ()

Niki__Niki 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem tento seriál neviděla, ale vždy na něj budu vzpomínat jako na jedinečnou a extra vtipnou prasárnu, která mi vždy zvedla náladu a zároveň mi jí i trošku zkazila tím, jak vyobrazuje muže (musím stále přemýšlet, zda to mají vše takhle na háku a zajímají je jen tři věci -sex, fotbal a chlast-) ??? No nevadí, za pár let si ho znovu pustím a snad už budu vědět, zda je to pravda. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Bylo období, kdy se kluci neustále bavili o jednom seriálu a já neměl ponětí o jaký seriál jde.Jednou mě už došla trpělivost, a tak jsem se zeptal, jak se ten seriál jmenuje a oni Blue mouintain state, a že je to o americkým fotbale.Tak jsem si ze začátku sehnal první tři díly.Po skončení prvního dílu jsem nevěděl co si má myslet.Byl neuvěřitelně šílený,cool a sexy zároveň.A tohle platí pro všechny serie.Některé díly jsou slabší, ale pak se ukážou díly, které jsou na hranici s genialitou.Postavám jednoznačně vládne trojice Alex-Thad-Sammy.Nadupaný seriál o jedné vysoké škole, kde by každý z nás chtěl být na místě hlavních hrdinů. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • V několika dílech si lze všimnout, že Coach Marty Daniels (Ed Marinaro) má po odklopení zatmavených skel na svých brýlích prázdné obroučky pro dioptrická skla. (karda1)

Reklama

Reklama