Reklama

Reklama

La partita lenta

  • Velká Británie The Slow Game (festivalový název)
Krátkometrážní / Sportovní
Itálie, 2009, 10 min

Obsahy(1)

V atmosféře na pomezí snu a reality se ragbyový zápas zvolna promění v alegorii o každodenním životě kdesi na italském předměstí. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Formálne najlepší Sorrentinov kraťas. Príbehovo a myšlienkovo ale najslabší. Osobne ho mám radšej ako tvorcu dlhometrážnych filmov, než takýchto epizodiek. Oceňujem čiernobiely obraz a hudbu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Němé ragby po černobílém italsku šlo trochu mimo mé chápání světa. Komu však stačí ke štěstí vidět dva chlápky, jak si masírují nohy, jeden vyhraný mlýn a nijak zázračné položení pětky, tak se může mrknout na tento kraťas. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Abych nebyl za ignorantského tupce, přivzdělal jsem se a zjistil si o Slow Game nějaké informace. Jedná se o snímek z projektu perFiducci - série krátkometráží o důvěře a povzbuzení italského národa. Ve Slow Game jde o spojení fikce a reality, realitu představuje angažování skutečných hráčů ragby a fikci propojení touhy po úspěchu s důvěrou v tým, který je představován vlastní rodinou a pak se vše podaří.... A teď můj vlastní názor : Nerozumiem, protože jsem ignorantský tupec. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama