Reklama

Reklama

Agent pohraniční stráže Jim Rhodes (Steve Austin) právě přišel o manželku. Na její ztrátu se snaží zapomenout hluboko v lesích Montany, kde vychovává svou dceru. Když se mu ji ale ozbrojená skupina pokusí unést, je Jim rozhodnutý zabíjet. (ssfan)

Recenze (58)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Mám rád tyhle naháněčky skrz kluzké hory, mokré lesy a nevyzpytatelné bažiny. Wrestlingová superstar Stone Cold to má navíc mnohem těžší než všichni ostatní, vláčet s sebou totiž tolik svalové hmoty navíc, to chce fyzičku jako hrom. Jeho krk začíná mít rozměry kmenu nějakého stoletého sekvojovce, toho by neuškrtila ani anakonda velká, to by jí dřív popraskaly žebra. Jednoduchý a totálně béčkový scénář nás a skupinku hlavních postav po několika minutách přivádí právě do hustého porostu, ze kterého mohou vyjít pouze ti nejsilnější. První polovina filmu působí jaksi rozvláčně, motivace jednotlivých členů gangu mi nejsou dost jasné (chtějí prachy nebo ránu do hlavy díky svým kecům a činům??), ale jakmile si situace zvrhne v moji oblíbenou partii jeden proti všem, začne to mít drsný náboj. A v tu chvíli mi naskakují scény jako lesní šachy v Rambovi nebo lov na Matta Huntera z Pomsty. Začínají létat šípy, nohy a břicha penetrují kusy dřev a čtyřkolky se parkují zásadně do ksichtů hlavních lumpů. Souboj Steve Austin vs Gary Daniels, na který jsem se těšil od začátku filmu, se... chvilka napětí... poměrně vydařil (střih a kamera toho nicméně zazdila dost). Tvrdý, drsný, bolestivý, jako kdyby se rubal mamut s krakaticí. Austin má svaly, Daniels čáry (a rychlé nohy). Gil Bellows mi nesedl, jako hlavní záporák mi přišel necharismatický, spíš směšný. Na nedělní dopoledne ale docela dobré a proto se odvažuji dát celých 50%. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Texas na začátku mi přišel jako Bulharská skládka ale nějak to holt muselo začít.Pak se to naštěstí přesune do krásně zalesněných hor a i když to má strašně debilní děj tak je radost na ty obrázky koukat.Stone Cold je sympaťák jenže bohužel moc hereckýho talentu nepobral.Ve wrestlingu patřil mezi moje nejoblíbenější bijce ale ve filmech se pere tak nějak podivně.Je vidět že důkladně sledoval filmy s Rambem protože pořád ořezává pazourkem nějaký klacky a pak s nima napichuje zlotřilce který mu unesly dcérku.Když to vemu kolem a kolem tak je to pohodovej filmík na sobotní odpoledne ale nic víc. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Keoni VoskovyMuz /seagalovky Mstitel, naprosta Sebeduvera/ natocil priemerny film so Styvom Austinom /The Condemned 2007, Expendables 1/ v hlavnej ulohe. Austin je v hlavnej ulohe, hrat nevie, ale akcne sceny su dobre, dialogy tiez, take priemerne, na urovni a tempo tiez, dobre to odsypa : 60 % ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No nemuzu si pomoct ale na to jaky je Stone cold zvire mi porad ve vetsine svych solovych filmu prijde dost nevyuzitej navic tohle je dost nudnej podprumernej a ohranej spis nez akcnak thriller jakych jsou tucty nicmene dve hvezdice mu udelim z toho jednu za tu prdackou bitku Austin vs Daniels skoda ze takhle nevypadal celej film ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nenápadná akčná jednohubka, a vôbec môj prvý film s Austinom v hlavnej roli. Určite si túto rolu zaslúžil, veď nedá sa stále účinkovať v bezvýznamných vedľajších rolách. Nakoniec aj celé obsadenie filmu ma príjemne prekvapilo. Dej celkom slušne odsýpa, akčných scén tu síce nie je veľa, a hlavne som myslel, že bude viac osobných súbojov. Tie ktoré tu ale sú majú veľmi slušnú kvalitu, hlavne keď sa pozriem na meno režiséra, tak skladám klobúk. 60%. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Eric Roberts, Steve Austin a Gary Daniels si společně zahráli již ve filmu Expendables: Postradatelní (2010), kde se sešli v rolích „záporáků“. (SeBig)

Reklama

Reklama