Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavné večerné športové spravodajstvo verejnoprávnej Českej televízie. (oficiální text distributora)

Recenze (144)

EmilHS 

všechny recenze uživatele

Mohly by být objektivnější. Dají tam například zprávu o závodu biatlonu, kde se dozvím kolikátí byli všichni Češi a slyším jejich pocity po závodě, ale to že vyhrál Emil Hegle Svendsen (např.) se nedozvím... Navíc mi nejsou Smetana a Černošková sympatičtí (Smetana se tam pořád něčemu směje a úsměv Černoškové je tak hrozný, že je mi z něj trapno) a když komentuje Vichnar tak usínám... Jediný dobrý moderátor je Vojta! Na druhou stranu, když to porovnám s Novou tak to je na 5* :D ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ten se zranil, tomu se nepostavil, ne, mělo tam být toho nepostavili, ta smrděla na kurtu dvě hodiny, pak smrděla i mimo něj, protože se neosprchovala, ti vyhráli, ti obraceli západ, vlastně zápas, ti prohráli v poslední kundě, vlastně sekundě. Pořád dokola. Tenhle souhrn je tak nudně splácaný, až bych raději Nově dal za jejich zpravodajství tři * . Není tady žádná pořádná grafika, ani něco pro zatraktivnění relace. Moderátorka je buď široká v ramenou, že by mě snědla po obědě, a moderátor vypadá jak starý mladý z mlýna. Co jiného můžu dát než 0%. Já bych ty moderátory rovnou vyhodil všechny, pořad zrušil a hotovo. ()

Reklama

Okara 

všechny recenze uživatele

Kontinuita trvání přes 50 let tohoto pořadu mluví za vše. Vždy ve zkratce to nejdůležitější (což je mimochodem velmi důležité slovo, neplést si s nejžádanější) ze světa sportu v podání příjemného moderátora Bernatského a když není k dispozici internet, šáhnu po ovladači s prstem na tlačítku 1 ještě dnes. A to nejen kvůli neoposlouchatelné znělce. 70% ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Tenhle "seriál" téměř nesleduji, neboť jako dítě jsem ho sledovat musela a hlavně jsem u toho musela být potichu, protože se třeba zrovna hlásily výsledky bratří Pospíšilů. Z té doby si taky pamatuju zadýchaného Petra Vichnara, který málem nestihl vstup a po dobu celých BBV funěl jak když jde prase z bukvic. ()

closed.eye

všechny recenze uživatele

Vysvětlí mi někdo, proč ve FILMOVÉ databázi dochází k hodnocení TV pořadů? Jev, kterej nechápu. V minulosti jsem nějaký pořady ohodnotila, sypu si proto popel na hlavu a slibuju, že už to nikdy neudělám, protože si myslím, že profily pořadů snižujou úroveň serveru - očekávám od něj zkrátka zaměření výhradně na film, maximálně seriály... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • V roce 1980 dochází k přejmenování pořadu, slovo „vteřiny“ nahrazuje „sekundy“. Z důvodu změny názvu přijetím systému jednotek SI („Le Système International d'Unités“) roku 1974. V lednu 1993 se Česká televize vrací k tradičnímu názvu se slovem „vteřiny“. (sator)
  • Většina původních starých reportáží je nenávratně ztracena - zplesnivěla a byla skartována. (sator)
  • Po autorovi původní znělky bylo nutné značně pátrat, než se podařilo zjistit, že jím byl Štěpán Koníček. Znělka je neuvěřitelná tím, že jako jediná zůstala na obrazovkách od roku 1956, přestože později mírně upravená. (sator)

Reklama

Reklama