Reklama

Reklama

VOD (1)

Dospívající surfařka bojuje sama se sebou. Po děsivém útoku žraloka, jenž jí připravil o levou ruku se odhodlává vrátit se zpět do oceánu. Toto inspirativní drama bylo natočeno podle skutečného příběhu. Toto je skutečný příběh dospívající surfařky Bethany Hamilton, jež při děsivém útoku žraloka přišla o ruku. Jenže Bethany se své surfařské vášně nevzdala. Překonala všechny překážky, znovu našla odvahu brázdit vlny oceánu a stala se opět šampionkou. Dokázala to díky svému pevnému odhodlání a neochvějné víře. Přestože ztratila ruku a málem přišla o život, proměnila svou ztrátu v inspirativní dárek ostatním. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (462)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Prostředí moře, nádherných pláží, divokých vln, teplého léta alias rekreace je mi velmi blízké a tudíž hvězda nahoru. Snímek je pochopitelně o příběhu, když je podle pravdivého scénáře. Přednostně je o skvostných dekoracích a musím uznat, že moc lákavých. Ať už jde o surfařské exibice, Havajský ráj nebo především o život v exotické lokalitě s lehkostí sobě vlastní. Ani bych neřekla, že se mi bude tolik líbit přehlídka blondýnek s postavičkama jak lusk, s AnnouSophii v čele. Jen Helen by měla vzhledem k věku trošku přibrat, urgentně to potřebuje. Skutečné Bethany nejde nefandit, je skvělá.☺ ()

OndwaK 

všechny recenze uživatele

Příběh a poselství rozhodně inspirativní a vizuálně je to občas moc krásné, ale z čistě filmového hlediska žádný zázrak. Na oddech příjemné. Herci na mě ale působili jako z béčka až céčka, velké drama z útoku žraloka celkem nešťastně zabito nehodící se hudbou a celkově si to dokážu představit o několik úrovní lepší, protože předloha má určitě potenciál. Respekt Bethany Hamiltonové! 50% ()

Reklama

curunir 

všechny recenze uživatele

,,KONIEC... BÝVA NIEKEDY ZAČIATKOM." __ Nerozumiem užívateľom píšucim o citovom vydieraní, ubolenom gýči a znevažujúcim v podstate skôr okrajovú líniu kresťanskej viery hlavnej hrdinky. Pokiaľ sa najmä mladý človek nechce po zvyšok života trápiť nad vlastným osudom spôsobeným ťažkým úrazom je podľa mňa prirodzeným nájsť v čomsi oporu na prekonanie následných prekážok. V mojich očiach podala AnnaSophia Robb veľmi sympatický výkon a keď sa z času na čas objavili nejaké slzy, súviseli skôr s počiatočnou nemožnosťou dosiahnuť stanovený cieľ, hoc treba dodať, že povzbudzujúce dialógy o počúvaní vlastného inštinktu znejú skôr ako frázy. Osobne ma skôr zaujal životný štýl rodiny Hamiltoncov; akým spôsobom vychovajú svoje deti a či sa mladí Havajčania stíhajú popri surfovaní vôbec venovať typickým školským povinnostiam svojich rovesníkov? Menej podstatnou pre vyrozprávanie príbehu mi takisto prišla časť zo vlnami tsunami zničeného Phuketu a ešte menšou svojrázna herecká účasť Boobyho SixKillera a Herkulesa, ktorý prakticky nemá čo hrať. Na koniec dodávam, ako veľmi ma oslovil minimalistický, iba zopár sekundový útok žraloka. (9376. hodnotenie, 442. komentár k filmu) ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Začátek... Bethany smyslný pohled na moře, cca 20.min. Bethany opět vážný pohled na moře (obzvlášť na jednu vlnu). Aaaaa žralok aaaa, chybí ruka, co teď?! Beznaděj, smutek, utrpení a opět smyslný pohled na moře. Možná to má silný biografický podtón, no ne v podání McNamary. Hodně slabé, takže nechápu tady ty opičí mozky, co se vyžívají v šestém smyslu surfistů a podobných gagech, co tady padly. 3/10 a to 2* jen za Hawai jako... ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

První půl hodina filmu mě moc nenadchla. Ze začátku to fakt vypadalo na další laciný americký příběh. Ale potom se to hodně dobře rozjelo a chvílema mě i mrazilo, což u filmu miluju. Soucítila jsem s Bethany. Normálně AnnuSophiu nemám moc v lásce, ale tady se mi líbila. Opravdu jí to moc slušelo.Trochu jen škoda toho konce. Dalo se to podle mě natočit líp. Trochu jsem i uvažovala o 60%, ale nakonec 75% dám. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (16)

  • Společnost FilmDistrict Pictures původně chtěla film promítat maximálně ve 300 kinech, ale s výsledkem byli nakonec tak spokojení, že se film dočkal více než 2000 kin. (hellstruck)
  • Pes, který se ve filmu objevil, ve skutečnosti patří Bethany Hamilton. (Fugas.cz)

Související novinky

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2011

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Reklama

Reklama