Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je jich pět sester, všechny jsou krásné, něžné a nevinné a všechny umí velmi rychle tasit kolty. Při přepadení vlaku se zmocní kupní smlouvy na ropné naleziště na ranči Little Peak. Mapa naleziště se však ocitne v rukou sourozeneckého klanu Sarrazinových, čtyřem bratrům velí neústupná Marie. Když Louisa odmítne Marii prodat ranč prodat, stojí proti sobě dvě tvrdohlavé ženy. Marie sice drží své bratry zkrátka, ale přesto se jí nepodaří zabránit tomu, aby se nezakoukali do Louisiných sester. Jen obě velitelky si musí zachovat chladnou hlavu, protože o svá práva se hlásí právoplatný majitel. Přichází celý v černém a říká: „Král je vždycky jenom jeden, takže když dva najdou ložiska nafty, jeden má vždy rychlejší kolty.“ Westernová komedie známého francouzského režiséra Christiana-Jaquea (Fanfán Tulipán) stojí na dvou světových hereckých hvězdách Brigitte Bardotové a Claudii Cardinaleové, které jsou zde v nejlepší formě. (Česká televize)

(více)

Recenze (65)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Filmový hřích 70. let, který už dnes v podstatě nestojí moc za vidění, pokud člověk není vyloženě fanda Brigitte Bardot / Claudia Cardinale (existuje-li dnes ještě někdo takový). Druhá zmiňovaná je zde ovšem zcela skvostná a všechny záběry na její úchvatné tělo (ty její prsa!) mi alespoň částečně vynahradily tu příšernou nudu, kterou mi film připravil (obzvlášť v českém dabingu, který zabil veškerý vtip americko-francouzské konfrontace, je to takřka nesledovatelné). Celé to ale překvapivě vyústí do nečekaně pěkného závěru, který mě nakonec potěšil, takže za úplnou ztrátu času to považovat nemůžu. Že ale Brigitte Bardot krátce po tomto filmu sekla s hraním a dala se na bohulibější boj za práva zvířat, lze po zhlédnutí téhle blbosti brát jedině s povděkem. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Výprava 7/10/// +velice příjemná a oddechová zábava, hudba, hlavní herecká dvojice je úžasná -že to není vážnější/// Viděli jste už někde ve westernu jak se spolu perou dvě hlavní hrdinky a ke všemu dva nejvíc sexy symboly šedesátých let. Vsadím se že ne, protože jste neviděli tento film. Dost jsem si ho užíval a příjemně se u něj bavil. Měl jsem chuť na nějaký western a dostal jsem k tomu i komedii. Občas jsem si říkal, žš je škoda, že to není spíš drama, protože se mohli řezat pěkně do krve a to musím poznamenat, že to tu taky ještě nebylo. No ale buďme rádi alespoň za tohle. BB už potom přestala točit filmy, což je mimochodem obrovská škoda a zároveň je tento film poslední možnost, kde tyto hvězdy takové svítivosti vidět pohromadě. Určitě se na to mrkněte./// Celkem 75%/// ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $1,600,000║ Návštevnosť: 2,234,000 (Francúzsko)/ 1,608,946 (Španielsko) ▐ Samo o sebe to je len ničím prevratná prkotinka ale je tak uvoľnená, zábavná a elektrizujúca hlavne vďaka hlavným predstaviteľkám v podaní Brigitte Bardot a Claudia Cardinale + netreba zabudnúť na ich šikovné parťáčky či nešikovných parťákov, príjemná oddychovka. /80%/ ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Vzdúvajúce sa a vlniace prsia, schopné pretrhnúť napäté živôtiky (= súčasť ženského oblečenia, kryjúca hrudník) dvoch najkrajších herečiek filmovej histórie sú hlavnými hrdinkami filmu.  Tu nejde ani tak o dej, ten je dostatočne chatrný, tu ide o myšlienku. Myšlienku, že keď sa raz oči sebavedomých a hrdých slečien, dám a paničiek dohodnú, sú v konečnom dôsledku schopné dospieť k výslednej kreatívnej harmónii a solidarite pôvodne nezmieriteľných postojov. Príkladom nech je záverečný parádny jazdecký čiernobiely útvar. Vodcovstvo je nepochybne potrebné nechať ženám. Dôvodom je ladný tvar tela dám, spôsobilý nadojčiť a rozvinúť život. V kontraste s plochými mužskými hrudníkmi, vystrájajúcimi vo vodcovskej pozícii množstvo márnomyseľných hlúpostí, nie v snahe tvorivo sa rozvíjať, ale len v snahe ukojenia vlastných, často pochybných (análnych) túžob. A to len a len preto, že mužské prsné bradavky sú slepou vývojovou vetvou, neschopnou vytlačiť, čo i len kvapôčku životodarného mlieka. Poznámka: Príkladom nech je Slovensko, na čele s blonďatou prezidentkou. Vždy si radšej vypočujem jej príjemný zamatový hlas a oko poteším jej stále inou a väčšinou vkusnou módnou kreáciou, než nenávistno bľačiace reči plejády jej mužských kritikov, ktorí už len pri vyslovení mena "Čaputová" (v ponížení a zhnusení z toho, že ich diriguje žena, nezvládnu často ani vysloviť slovo "prezidentka") krčia a krivia tváre do nenávistných škľabov a grimás. Toto má byť tá alternatíva ženského vodcovstva? Ech. Vyčítajú jej, že je plytká, povrchná, orientovaná na USA a jediné čím sa prezentuje sú šaty a ľudské práva vo svete. Nuž, nevravím, že obsahovo prezidentka je nejaká veľká intelektuálka, ale ak ju porovnám s ostatnými slovenskými prezidentami, vysoko prečnieva. A k obsahu jej pôsobenia: osobne nemám nič proti programu: pekne sa nahodiť, hurá Amerika plus životné prostredie a ľudské práva predovšetkým! Určite lepšie, než nejaké imaginárne národné záujmy v patetickom podaní nejakého nafúkaného postboľševického trotla. Takí, čo slovenskej prezidentke nevedia prísť na meno a opľúvajú ju, kade len chodia, podobne ako samčí puberťáci, pľuvancami si vyznačujúcimi svoje teritórium, tak takí nech si radšej poriadne vyhonia a skľudnia hormón. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Hodnotím v podstatě kladně, v rámci žánru oddechovka (westernová komedie) po náročném pracovním týdnu mi to přišlo vhod, hlavu jsem si rozhodně lámat nemusela, hezky se na to koukalo, neb ženy jsou tu opravdu nádherné, má to příjemný hudební podmaz, k tomu pár povedených vtípků (vyhozený psík, akupunktura, šerifův kůň, sourozenci, studna), no.. a když se dvě nemilosrdně perou, doktor Miller se směje.. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama