Reklama

Reklama

Ong Bak 3

  • angličtina Ong-bak 3: The Final Battle (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Legenda o Ong Bak 3 sa začína potom, čo Tien (Tony Jaa) stratil svoje bojové schopnosti a milovaného nevlastného otca na útese Garuda Wing počas nájazdu, ktorý viedol Jom Rachan (Saranyu Wonggrajang). Tien je privedený späť k životu s pomocou Pima (Primrata Dechudom) a Mhena (Petchai Wongkamlao) a dedinčanov z Kana Khon. Hlbokej meditácie sa naučil od Phra Bua (Nirutti Sirijanya). Po nej je Tien konečne schopný dosiahnuť 'Nathayut'. Svoje schopnosti otestuje v boji so strážcami kráľa v zlatom brnení (Supakorn 'Kijusuwan Tok'), s tajomnými zabijakmi v čiernom, a Bhuta Sangkhom (Dan Chupong). (pikto)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (121)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Aby jeden z najocakavanejsich azijskych duelov roka Jaa vs Chupong skoncil ako najslabsi suboj v celom filme, navyse takmer z 3/4 prezentovany v spomalenom zabere, na to by ma pred zhliadnutim filmu nepripravila ani ta najvacsia temna magia v "pribehu" prezentovana. V istom zymsle je Ong Bak 3 naplnenim vyroku "Kral je mrtvy, nech zije kral!" - je to rozlucka s Tonym ako aj vyraznejsie predstavenie je mozneho nastupcu - Chuponga (ovsem to finale je fakt slabe...). Zaverecne cvicenie Tonyho na skale je tak krasnym epitafom jeho MA tvorby. Velmi, velmi si zelam, aby som sa mylil... . ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Překvapivě nejhorší díl, který opět trpí neherectvím Tonyho Jaa, který nechutně přehrává. Film se neuvěřitelně táhne s mnoha zdlouhavými a nudnými sekvencemi a dialogy. Asi hodinu jsem bojoval s filmem, abych u něj neusnul a vážně mě to tento film neulehčoval. Začal jsem se tak akorát bavit u některých scén, kde hudba neodpovídala dění na obrazovce (někdy zbytečně použita dynamická orchestrální hudba v sekvenci kde se nic neděje). Příběh je nulový s mnoha wtf momenty tipu mluvící useknutá hlava a akční sekvence tento průser nezachrání (množství akce vůbec nečekejte, jelikož v celém filmu jsou celkem tři krátké souboje. - první je hned na začátku a trvá asi dvě minuty. - druhý je uprostřed a má stejnou délku a závěrečný fight je až v poslední čtvrt hodině a žádný zázrak to teda taky není). Bída, opravdu bída, mé hodnocení 1 hvězdička… ()

Reklama

Fordzy 

všechny recenze uživatele

Tak Tonymu dočista jeblo a natočil Fantasy pokračování, které přímo navazuje na skvělý Ong Bak 2. Kromě jedné pořádné akční scény za kterou dávám alespoň jednu hvězdu, se ve filmu nic moc neděje. Většinu času sledujeme šílené halucinace a jiné Thajské kokotiny a celé je to totálně o ničem a musel bych být očividně stejně zhulený jako Tony při natáčení aby mi to dávalo smysl. Nedivím se, že po neúspěchu tohohle snímku si to Tony na slonovi odfrčel do buddhistického chrámu. Nedoporučuji nikomu se zdravým rozumem. 5% ()

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorsich filmu, co jsem kdy videl. Beze srandy. A musim vyjimecne do puntiku souhlasit s uzivatelem "verbal". Po pul hodine sledovani tehle sracky jsem proklinal Tonyho, ze se kdy narodil. Naprosto nesmyslne sceny, zdlouhave a s nepochopitelne shitovnim strihem, bojove sceny, ktere uz prilis pouzivaji bullet-time nebo dokonce pomocna lana, a v neposledni rade i par hnusnych triku digitalnich. Jak jsem si blahove myslel, ze hloupy konec z "Ong-Bak 2" (2008) toto pokracovani osvetli, nestalo se. Naopak Tony pritvrdil a rozjel metafyzickou story o vzriseni, z ktere by i "Revenant" (2015) dostal osypky. Hned na zacatku je fajnova bojova scena, po ktere nasleduje muceni a lamani kosti, ktere by normalni clovek samozrejme neprezil, ovsem Tien (Tony) ma tuhy korinek, a tak se za pomoci udirny a meditacnich nesmyslu hodinu!!! vzpamatovava a dostava zpet do formy. Myslel jsem, ze to je spatny vtip, ale kdyz jsem ponekolikate sledoval, jak kulha nebo si rovna prsty a do toho neustale tanci jeho mila, nabyl jsem dojmu, ze muceni, ktere Tien prozil ve filmu, chteli autori prenest i na divaka. Kdyz se pak po hodine teto nudne brecky a nekolika dementnich scenach s Wongkamlaoem zacne neco dit, je to jen mala odmena za vydrz. Navic se rozhodl Tony do posledni bitky vmestnat jakousi originalitu a ten jeho "vojensky pochod" me dost rozesmal - coz neni plus. Ovsem ten nedostatek fantazie a hloupy scenar! Stejne jako v "Ong-Bak 2" i zde zase Tien pobije desitky nepratel, aby ho pak stejne zabili. Co s tim? Jednoduse, vratime cas a bosse sejme blesk, cili "deus ex machina" v thajskem podani. Takovy donebevolajici mozkovy hovnocuc jsem dlouho nezazil. Uz tak nepochopitelny dej tento zaver dovrsil na maximum. Nemluve o tom, ze ani v prvnim dile ani zde nikdo nevysvetlil, co je to ta zasr.na "vrana" s emo make-upem vlastne zac. [mimochodem nasel jsem na titulky.com jen velmi spatne titulky od hogwarts, ktere nedavaji vubec smysl, takze pokud budete mit odvahu toto filmove muceni podstoupit, zkuste si sehnat nejakou dabovanou verzi - na videu ovsem u nas film nevysel] ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že Tony Jaa bude točit již pouze filmy, které se budou jmenovat Ong Bak, akorát se tématicky budou měnit. Příští Ong Bak bude romantická komedie s prvky mui thai vs tchýně :) Ale teď vážně! Ong bak 3 je stejně tragický jako druhý díl. Mám pocit, že místo toho, aby se to zlepšovalo, se to pořád jen zhoršuje. Jednotlivé scény na sebe moc nenavazují a jsou chaotické. A jelikož Tony Jaa zrovna nemá moc hereckého talentu, tak mu nechali říct asi 40 slov dohromady + nekonečné řvaní. Tohle funguje v Terminátorovi 1, ale tam je Arnold, u Tonyho ne. Tím pádem vůbec nemá žádné charisma, prostě nic, proč byste ho měli mít rádi. Takže jediné co zbývá, jsou bojové sekvence, jenže ty toho taky moc skvělého nepřinesly. Hodnocení: jedna utrápená hvězdička!!!! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Tony Jaa se pustil do natáčení. Ukousl si ale velké sousto a přešvihl rozpočet, měl deprese a nakonec se zhroutil a utekl do kambodžské džungle, kde se dva měsíce schovával. (Pepy)
  • Po tomto neúspěchu Tony Jaa oznámil, že končí s filmovou kariérou a 29. května 2010 projel na hřbetu slona bránou buddhistického chrámu v Surinu. Tam si nechal oholit hlavu, složil přísahu a přijal jméno Kitiposano, což znamená "elegantní celebrita". Tím se oficiálně stal budhistickým mnichem, nikdo však nevěděl na jak dlouho, neboť takovéto konání je v Thajsku poměrně běžné a sám Tony Jaa se do chrámu uchyluje poměrně často. Začátkem ledna 2011 se však potvrdilo, že již není mnichem. (Raztubyl)

Související novinky

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

02.06.2010

Dejme si trochu bulváru. Koneckonců, tohle zní jako prima námět na životopisný film. Znáte Tonyho Jaa. Thajský drtič kostí, novodobý Bruce Lee, chlápek, v jehož filmech údery opravdu bolí. Každé… (více)

Reklama

Reklama