Reklama

Reklama

Ong Bak 3

  • angličtina Ong-bak 3: The Final Battle (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Legenda o Ong Bak 3 sa začína potom, čo Tien (Tony Jaa) stratil svoje bojové schopnosti a milovaného nevlastného otca na útese Garuda Wing počas nájazdu, ktorý viedol Jom Rachan (Saranyu Wonggrajang). Tien je privedený späť k životu s pomocou Pima (Primrata Dechudom) a Mhena (Petchai Wongkamlao) a dedinčanov z Kana Khon. Hlbokej meditácie sa naučil od Phra Bua (Nirutti Sirijanya). Po nej je Tien konečne schopný dosiahnuť 'Nathayut'. Svoje schopnosti otestuje v boji so strážcami kráľa v zlatom brnení (Supakorn 'Kijusuwan Tok'), s tajomnými zabijakmi v čiernom, a Bhuta Sangkhom (Dan Chupong). (pikto)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (121)

Baker 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvězdičku berte s rezervou, film jsem přetáčel, kde jsem mohl. A ž toho bylo hodně. Bitek je tu málo a většinou jsou přeplácané jako Transformers 2. A oproti jedničce už Tony Jaa nepůsobí jako takový borec. výsledný dojem trochu zachraňuje vizuální stránka filmu, ale snímek jsem dokoukal před pár minutami a nepamatuji si z něj nic. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Achjo. Dvojka je špinavá, akční a hloupá. Trojka má málo soubojů, je (audio)vizuálně opojná a hloupá. Co je lepší? Těžko se to srovnává, ale těžko se to odděluje, protože třetí díl je spíše (vynuceným) dopovídáním příběhu, na který má navazovat původní první díl (tím se to snad celé uzavře nebo dluží Tony Jaa ještě peníze někde jinde?:-)). Je škoda, že takový úžasný talent, který v každé bojové scéně vládne naprosto všemu přítomnému se zaprodává hloupostem. Film utíká velmi pomalu, akce je v něm příliš málo na to, aby dokázal pouze jí zabavit, a závěrečný souboj je až smutné sledovat. Dobro versus zlo, bílá versus černá, příroda versus temné stíny.... třetí díl je prostě prohra na celé čáře, které nebudete chtít věřit. Prosím tě Tony, vrať se a mlať lidi ve filmech. Nic jiného mě už u MA filmů poslední roky nedrží... ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Slabý, ale veľmi slabý odvar predošlých filmov. 4 súboje to nezachránia. Na druhej strane, boli použité veľmi pekné myšlienky ( scéna na útese ) ktoré sa dajú aplikovať kedykoľvek. Keby že je záverečný súboj lepšie spracovaný a nie je vo filme toľko hluchých a nudných miest bolo by viac. Tak len 2 z 5 ()

Kuny27 

všechny recenze uživatele

Ne, Tony vícekrát už nic nenatáčej, to je taková kravina, najivně jsem čekal na slavný Ong Bak 3... ale proč?...Je vidět že Jaa si natáčel film sám pro sebe, film je celý trapně udělaný. Fighty jsou ve zpomalených záběrech což je absolutně trapné. A to, že byl v nějakém pralese, a tam dělal černou magii (čemuž dost věřím) se poznamenalo i na filmu, a to velice. Nemůžu si pomoci ale z filmu se mi líbil jeden jediný, asi 5 vteřinový záběr, kdy Tony Jaa vystupuje po schodech a hraje k tomu hudba. Ta černá magie ve filmu byla to dost, prostě humus. Film taky zaprd, scény bojů na které jsem se těšil absolutně na nic...no prostě souhlasím s Lateeefem, aby Tony už nenatáčel. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $14,890Tržby Celosvetovo $2,340,363Tržby za predaj DVD v USA $3,543,046 //počet predaných kusov 235,781║ 3/4 príbehu vycucané poetické polemiky filmových klenotov od Gibsona ako Apocalypto, či Umučenie Krista, takže v tomto ohľade si naložili priveliké sústo tvorcovia ktoré nemali šancu schopnejšie ucelenejšie predať v danom príbehu, taktiež tie snové sekvencie skôr škrípu než by vystužili dej, záver sa odrazu prešupne k očakávanej akčnosti ale ani zďaleka to nemalo grády predošlých dielov, škoda /45%/ ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Po tomto neúspěchu Tony Jaa oznámil, že končí s filmovou kariérou a 29. května 2010 projel na hřbetu slona bránou buddhistického chrámu v Surinu. Tam si nechal oholit hlavu, složil přísahu a přijal jméno Kitiposano, což znamená "elegantní celebrita". Tím se oficiálně stal budhistickým mnichem, nikdo však nevěděl na jak dlouho, neboť takovéto konání je v Thajsku poměrně běžné a sám Tony Jaa se do chrámu uchyluje poměrně často. Začátkem ledna 2011 se však potvrdilo, že již není mnichem. (Raztubyl)
  • Tony Jaa se pustil do natáčení. Ukousl si ale velké sousto a přešvihl rozpočet, měl deprese a nakonec se zhroutil a utekl do kambodžské džungle, kde se dva měsíce schovával. (Pepy)

Související novinky

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

02.06.2010

Dejme si trochu bulváru. Koneckonců, tohle zní jako prima námět na životopisný film. Znáte Tonyho Jaa. Thajský drtič kostí, novodobý Bruce Lee, chlápek, v jehož filmech údery opravdu bolí. Každé… (více)

Reklama

Reklama