Reklama

Reklama

Ong Bak 3

  • angličtina Ong-bak 3: The Final Battle (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Legenda o Ong Bak 3 sa začína potom, čo Tien (Tony Jaa) stratil svoje bojové schopnosti a milovaného nevlastného otca na útese Garuda Wing počas nájazdu, ktorý viedol Jom Rachan (Saranyu Wonggrajang). Tien je privedený späť k životu s pomocou Pima (Primrata Dechudom) a Mhena (Petchai Wongkamlao) a dedinčanov z Kana Khon. Hlbokej meditácie sa naučil od Phra Bua (Nirutti Sirijanya). Po nej je Tien konečne schopný dosiahnuť 'Nathayut'. Svoje schopnosti otestuje v boji so strážcami kráľa v zlatom brnení (Supakorn 'Kijusuwan Tok'), s tajomnými zabijakmi v čiernom, a Bhuta Sangkhom (Dan Chupong). (pikto)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (121)

Shit 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozný, jak mi to bylo prezentovaný, ze začátku je malá vzpomínka, co se dělo a i celkem akce a hlavně děsný seřezaní Tonyho skoro až k smrti, pak se sice akce na dlouhou dobu odmlčí a děj se zaměřuje na uzdravení Tonyho Jaa s malým tréninkem, celý to je navíc zahalený trochu do mystiky a magie a tuhle část drží nad vodou hlavně povedená audiovizuální stránka, ostatně ta je povedená v celým filmu, ale následně se už konečně ke slovu dostane akce a je se rozhodně na co koukat, sice se to nedá srovnávat s časy Tonyho největší slávy a formy, ale choreografie povedená, kamera super, i tady perfektní audiovizuální forma a Tony stále umí. ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Po ONG BAK 2 jsem už od třetího dílu moc nečekal a udělal jsem dobře. Škoda, že potenciál Tonyho je zatím stále nevyužit. Trojka již není ani tolik o MA, ale je to spíš takové fantasy, i přesto jsem se celý film aspoň těšil na souboj Jaa vs Chupong, jelikož ti dva mají co ukázat. Jenže nakonec byl ten souboj stejný jako celý film. Chvilkami mi přijde, že jednotlivé díly ONG BAk spolu nemají krom názvu nic společného. ()

Reklama

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Tony Jaa je v hajzlu jako moje ranní stolice, když se nedávno objevily zprávy že se zcvokl, oholil si hlavu a odcestoval na sloním hřbetu do chrámu tak jsem se chytal za hlavu, mlátil s ní o svoje vlastní koleno a řval proooč ... Po dokoukání tohodle filmu sem mu nedivím, natočit něco takovýho tak bych taky kamsi odcestoval. Bohužel ani bitky, Tony a ani Dan tenhle film nezachranují, nesčetněkrát viděné chvaty a chmaty, minimum kaskadérských kousků, chybí tomu ta správna tupost, syrovost a zábavnost kterou v sobě měl Ong Bak 1 a Protector. Po tomhle pokusu je zřejmě serie Ong Bak totálně pod drnem :-( Petchtai Wongkamlao totálně trapný a zbytečný. 1* za film ze slitování a další za výbornou hudbu (bez ironie). Jo a až si bude někdo říkat na jaký filmy Tony asi nejvíc kouká, tak to bude zřejmě Utrpení Krista, Apokalypto a Princ z Persie :-) ()

Baker 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvězdičku berte s rezervou, film jsem přetáčel, kde jsem mohl. A ž toho bylo hodně. Bitek je tu málo a většinou jsou přeplácané jako Transformers 2. A oproti jedničce už Tony Jaa nepůsobí jako takový borec. výsledný dojem trochu zachraňuje vizuální stránka filmu, ale snímek jsem dokoukal před pár minutami a nepamatuji si z něj nic. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod vzniku třetího pokračování vidím v tom, že Tony Jaa se fakt dočista pomátl a někdo toho prostě využil. Tak temný a snad i strašidelný není ani Kruh, a že onen záporák by si v něm mohl klidně jednu roli střihnout. Taky mě překvapilo obsazení prasopsa a trosečníka Kryštofa Columba a komediální prvky zastupuje ten nejlepší a tím je mluvící hlava. Nadpřirozeno a nevysvětlitelno se odráží v Tonyho schopnostech vracet čas. Jo, malinká výtka směřuje na adresu absolutního dějového kolapsu a ztráty orientace. Ten odpat! je za to, jak jsem se na Ong Bak 3 na.ral! To bylo včera, po tom, co jsem se vyspal, tu jednu hvězdu dám. 20% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Po tomto neúspěchu Tony Jaa oznámil, že končí s filmovou kariérou a 29. května 2010 projel na hřbetu slona bránou buddhistického chrámu v Surinu. Tam si nechal oholit hlavu, složil přísahu a přijal jméno Kitiposano, což znamená "elegantní celebrita". Tím se oficiálně stal budhistickým mnichem, nikdo však nevěděl na jak dlouho, neboť takovéto konání je v Thajsku poměrně běžné a sám Tony Jaa se do chrámu uchyluje poměrně často. Začátkem ledna 2011 se však potvrdilo, že již není mnichem. (Raztubyl)
  • Po dokončení Ong Bak 2 se Tony Jaa nepohodl se zástupci produkční firmy Sahamongkol Film, se kterou měl podepsanou smlouvu. Ti po něm požadovali, aby film kvůli pokrytí nákladů na natočení rozdělil na dvě části. S tím však Tony Jaa nesouhlasil a veřejně vystoupil s několika požadavky vůči Sahamongkolu. Jedním z nich bylo i ukončení smlouvy, kterou měl podepsanou na 10 let. Krátce po té se na nějakou dobu ztratil, takže se vyrojily domněnky o jeho únosu. Po nějaké době se však znovu objevil a setkal se i se Sia Jiangem, šéfem Sahamongkolu. Po této schůzi náhle zrušil všechny své požadavky a souhlasil také s rozdělením filmu. To se však podepsalo na kvalitě třetího pokračování. Ong Bak 2 i přes sestříhání uspěl díky bojovým sekvencím, a stal se v Thajsku hitem. Naproti tomu Ong Bak 3 s narychlo sepsaným scénářem, ve kterém dostal větší prostor Dan Chupong, a nově dotočenými scénami, naprosto propadl a stal se prvním Tonyho filmem od doby prvního Ong-baku, který se v Thajsku nedostal na první místo v návštěvnosti. (Raztubyl)

Související novinky

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

02.06.2010

Dejme si trochu bulváru. Koneckonců, tohle zní jako prima námět na životopisný film. Znáte Tonyho Jaa. Thajský drtič kostí, novodobý Bruce Lee, chlápek, v jehož filmech údery opravdu bolí. Každé… (více)

Reklama

Reklama