Reklama

Reklama

The Traveler

  • Kanada The Traveler (více)
Trailer

Obsahy(1)

Detektiv Black před časem tragicky přišel o svou malou dcerku, která se stala obětí únosu. O několik měsíců později se na policejní stanici, kde Black slouží, objeví neznámý muž, který tvrdí, že se chce přiznat k několika vraždám. Policistům se nedaří zjistit jeho totožnost, ale záhadný cizinec v nich vzbuzuje podivný pocit nejistoty a strachu. Jako by jej odněkud znali. Když se na stanici začnou dít podivné věci a cizinec začne pomalu odkrývat své tajemství, dovtípí se policisté s hrůzou toho, že cizinec má nejspíš spojitost s událostmi před několika měsíci, kdy ve snaze najít detektivovu dceru vzali zákon do svých rukou… (Šakalík)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

heyda 

všechny recenze uživatele

Slušná kamera a zajímavý konec. To je asi tak vše, co nám může Traveler nabídnout. Vše ostatní tvoří jen laciná vložka, nevhodné vraždy a ukrutná nuda v podání nalajnovaného příběhu a uspávající hudby. Tady je krásně vidět, jak je hudba mocný prvek. Včera jsem viděl obyčejný slasher jménem F, kde byla absolutně vynikající hudba, která mi neustále popoháněla srdeční tep dopředu (hodnotil jsem díky tomu výš než bych hodnotil normálně), naopak tady v Traveleru se hudba starala jen o to, abych pomalu usínal. Škoda, mohly to být 3 slušný hvězdičky, takhle se musí Traveler smířit se dvěma. 45% ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Val herecky válí už od první minuty kdy se oběví na plátně. Jeho postava je správně tajemná. Tento levný béčkový film není rozhodně k zahození. Má zajímavou atmosféru, i příbeh. Poprvé sem měl strach, hlavně když to točí nechvalně známý packal Oblowitz. Ano, amozřejmě najdou se tu nesmyslné scény jako třeba zapíchnití květiny do děrovaného stropu. Rozpočet jde silně poznat, páč 95% je natočené viditelně ve studiu. Nároční diváci to budou zatracovat, normální dováci si na tom můžou smlsnout. Scénář není žádná genialita, ale od Oblowitze je to zatím zaručeně nejlepší kousek který sem shlédnul. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně slušný film s dobrým námětem jen slabší režií. Oblowitz není zrovna nějak moc dobrý režisér ale tohle mu vyšlo. Kilmer jako anděl smrti sice nevyděsí už jen tou svojí tloušťkou Ale i tak je jeho postava dostatečně zajímavá. Konec je sice bohužel takovej už náslině nastrkanej ale co film mě bavil a celkem mi připomýnal Lovce myšlenek. BAvilo mě to. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

(13) Kilmerovi úloha mlčiaceho trubiroha sedí ako uliata. Nič som od "Cestovateľa" nečakal, a dobre som urobil. Kedykoľvek sa chvíľkovo objavil na scéne, vždy budil akýsi podivný rešpekt. A to si priznajme, v tomto filme už má tri brady pričom vyzerá jak krokodíl. čo sa filmu týka. Z pohľadu nejakej tej atmosféry sa nedá povedať, že by vyslovene nahnal strach, no taký ten čudesný nádych určite má, pričom príde aj na nejakú tú krvičku z kečupu. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

I když Michael Oblowitz před tímto filmem natočil takové lahůdky jako Žraločí muž, nebo dva kusy se Sádlem Segalem, The Traveler se mu povedl... Mysteriózní thriller o tajemném panu Nikom, který se o Vánocích přijde přiznat na policejní stanici k vraždě, se postupně zvrhne v docela solidní horor, ve kterém o výžiný masakr a nějaké to střevo není nouze... Málomluvný pan Nikdo Valu Kilmerovi sedl naprosto parádně, ostatní herci mu docela slušně sekundují, atmosféra je více než slušná, jen trochu zamrzí klasický Hollywoodský konec... Přeci jenom mohl mít režisér koule a natočit posledních pár minut úplně jinak... A v posledním záběru by spokojený Val Kilmer odešel z policejní stanice do deště a tmy... ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama