Reklama

Reklama

Ve dne je redaktorka Nola Devlinová skromná šedá myška, ale po večerech se mění ve štíhlou atraktivní sloupařku Belindu Apple, která radí ženám s jejich problémy. Její články mají u nadšených čtenářek velký ohlas a náklady časopisu stoupají. Všechno jde hladce do chvíle, kdy se vedení rozhodne její sloupky vydat knižně a Belinda se má zúčastnit autogramiády... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (71)

Madluska 

všechny recenze uživatele

O žádný skvost se sice nejedná a film přetéká hloupými klišé (zlá takřka dokonalá šéfová, sympatická boubelka, princ nejprincovatější bez jediné chybičky apod.), ani popelkovský rámec moc nefunguje, na druhou stranu my obyčejné a třeba i trošku ošklivé holky musíme držet při sobě a podporovat se (což je ostatně jedno z poučení filmu). ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Že silné holky nemůžou být úspěšné? Pravda tak napůl. Pokud se oblékají jako v tomto filmu, jsou neupravené a při každé narážce vyšilují, pak ano. (Nejvíc mě teda vytočilo zobrazení, že tlustí lidé pořád jedí a jsou upatlaní, což vůbec není pravda.) Pokud ale mají o sobě reálnou představu, nemusí to být tak zlé. Snažit se pěkně obléci a upravit se mohou všechny, a hezká pak může být každá. Nepředstírám ale, že štíhlejší holky to maj jednodušší. Zvláště v osobním životě, který ať se oblékáte jakkoli, nejste-li štíhlá, nestojí za nic. V tom případě je na místě "začít se sebou něco dělat". ()

Reklama

KoRniky 

všechny recenze uživatele

Každá z nás si aspoň jednou v životě přála zažít si Popelčin příběh. Změnit se přes noc z ušmudlané dívčiny v neuvěřitelnou krasavici a vzít si za muže neodolatelného prince. Většině z nás by ale nejspíš stačilo trochu zhubnout a najít si pěkného hodného věrného chlapa. A o tom jsou Popelky. Naprosto hloupý název, který mě dost odrazoval, ale nakonec mě film překvapil. Nepřekvapil mě originálním příběhem, ten byl samozřejmě díky názvu úplně jasný, ale prostě celé to zpracování bylo moc milé. Trio kamarádek bylo skvělé. "Princ" byl opravdu neodolatelný. A dopadlo to samozřejmě dobře. ()

Fevas 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si vlastně pustila jen proto, že jsem neměla nic jiného na práci, ale příjemně mě překvapil. Nola má sen a je na nejlepší cestě k tomu si ho splnit, ale nesplňuje jeden požadavek; dokonalost. A tak vytvoří imaginární, ale zato dokonalou Belindu Apple. O půl roku později se s kamarádkami domluví, že začnou hubnout, jelikož nejsou zrovna nejtenčí a zábava začíná. Film ukazuje na prakticky všechno, co se hubnutí týče a co je na tom tak těžkého, takže nám ženám většinou nezbývá nic jiného, než soucitně kývat hlavou. Na pět hvězdiček to sice nemá, ale přesto jde o velice slušný námět a snímek. ()

Rýža odpad!

všechny recenze uživatele

Kristova noho, tak tohle je už moc. Už samotný princip předkládání - jsem tlustá, takže nemůžu mít chlapa, být hezká ani úspěšná a můj život je totálně napikaču ... a když naopak zhubnu, budou mi všichni a všechno ležet u nohou a najdu prince snů, co je hezkej, bohatej a úžasnej a kdový jak - ej ještě. Takže cílovko, šup šup, všichni vzhůru do trikotů, hubneme, poruchy příjmu potravy čekaj. Du blejt! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama