Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlomyslná Zuraya (Kateřina Brožová) osnuje spiknutí proti právoplatné dědičce království Endorra a chystá se ji o tuto výsadu připravit. Princezna Ariana musí za opětovné získání trůnu bojovat a obnovit ztracenou svobodu svého lidu. K tomu jí dopomáhá její zkušený rádce Tarak a společně odolávají nájezdům zlověstného lorda Xanthose a jeho zákeřné sestry Zuraye. Ariana musí čelit všemožným nástrahám v podobě úkladných skutků a nebezpečných intrik. Úkolem její výpravy však zůstává navrátit mír a spravedlnost zemi, jejíž vládu málem navždy ztratila. (FebioFest 2006) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

hiroshima 

všechny recenze uživatele

Tak když už se prezentuju jako fantasy fanoušek, po přečtení popisku a žánrového zařadění, jsem musel shlédnout i tento snímek. Jediné co je na filmu fantasy je to, že jsem ho dokoukal do konce... Ne, teď vážně. Dialogy jsou trošičku stupidní, souboje špatné ( avšak na obhajubu "Arianina souboje" jsem videl už i horší, ale trocha kečupu by přece jen nevadila.) a příběh velice slabý. Několikrát jsem kontroloval stopáž a dožadoval se konce. Přes to všechno co na filmu je negativní dávám jednu hvězdičku za tři krásné ženy v hlavních rolích... ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle vážně NE. Tahle akční fantazi(??!!!!! proboha dyt to není ani pohádka natož tohle) je opravdovou ukázkou typu Takhle to nedělejte! Tak strohé výkony a naprosto nudné dialogy s příběhem(je to vůbec příběh?) jaký by napsal i žák 5 ročníku ZŠ jako slohovou práci.Kateřina Brožová není škaredá žena, ale v tomto filmu je naprosto nezajímavá! Eva Aichmajerová je krásná odpohledu, ale hraje postavu příliš jednoduchou, nudnou a nezajímavou. Škoda. Tento film je další ukázkou naprosto zbytečnečně zničeného filmového pásku. ()

Reklama

ecceHOMMO odpad!

všechny recenze uživatele

Najväčšou hodnotou filmu sú veľé výstrihy šiat hlavnej predstaviteľky. A ešte spôsob ukončenia filmu, na ktorom som sa pobavil: ( Ala otázka do rádia Jerevan: Aký režisér je najväčší optimista?....Ten ktorý si myslí, že snímok typu Arianin souboj, bude mať úspech a bude sa dať natočiť pokračovanie....)....Inak úvodná scéna kedy princezná predvádza svoje šermiarske schopnosti bola natoľko kvalitná, že som mal nutkanie vypínať obraz...... ()

RajAthen odpad!

všechny recenze uživatele

Má investice v Levných kninách se zúročila natolik, že "kvalita" tohoto "snímku" přesáhla má největší očekávání špatnosti, které budu svědkem. Toto je jeden z filmů, který je vskutku nepopsatelný, obzvláště pokud máte odvahu ho poslouchat v anglické verzi. Konec tohoto počinu mě ale opravdu překvapil, to se musí nechat (scénárista byl opravdu filuta), stejně jako mě vyděsil, že to nemá uzavřený konec (nejlépe pomalá smrt obou "hrdinek"). Nejlepší scéna je vzpomínková sekvence, která prakticky zopakuje všech těch pár scén, kde se dotyčná "žena v kůži" objevila... ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Jak to bylo, tak to bude.“ Arianin souboj je nesmírně zvláštní umělecký výtvor. Je to jeden z mála filmů, které jsou skutečně tak špatné, až jsou zábavné, a hlavně nenudí. Myslím, že hlavní vinu na tom nese scénář, který se do sebe zamotává s takovou neschopností, že kultovní hlášky vznikají, jak na běžícím pásu. Tomu ale zdatně konkurují tupé herecké výkony se dvěma světlými výjimkami – herci Predrag Bielac a Anthony De Longis, respektive zlý král Zanthos a moudrý rádce Tarak. Ten první si svoji roli užíval s opravdovou chutí a přehrával, jak to jen šlo, zatímco Tarak byl dokonalý už jen tím, že mi hrozně připomínal postavu Kvajgondžina! Od srdce mohu pochválit český dabing, který dokonale zachoval špatné herecké výkony a nezměnil tak vyznění této filmové lahůdky. Soundtrack dokáže způsobit bolehlav již během několika minut svými unylými tóny a dekorace a prostředí taktéž nezaostávají za vším ostatním. O režii a kameře se snad mluvit ani nedá. Přesto je to ale ideální film na večer s kamarády. Je to prostě velký zázrak filmové historie. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o první film Lloyda Simandla, který nebyl točen pro anglickou distribuci, ale pouze pro českou, slovenskou a japonskou. (Halloween9)

Reklama

Reklama