Reklama

Reklama

Win Win

  • Česko Jak vyhrát a nezbláznit se (více)
Trailer

Pesimistický advokát Mike Flaherty (Paul Giamatti), který dobrovolničí coby trenér wrestlingu na střední škole, narazí díky pochybnému melouchu na mladého nadějného sportovce. Když už to vypadá, že se na něj štěstí usmálo rovnou dvakrát, vloží se do hry chlapcova matka, kterou právě propustili z odvykací léčebny, je úplně švorc a hrozí, že všechno zhatí. McCarthy se velmi zručně chopil tématu balancujího mezi dramatem a komedií a ve svém filmu Win Win se zaobírá tématy jako jsou zlomená srdce a lidskost v tom nejryzejším slova smyslu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (185)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Typická americká nezávislárna s příjemně jemným humorem. Příběh sice není nic extra, ale díky výborné režii a skvěle napsaným postavám to šlape skvěle. Herecky je to taky fajn a kromě vždy výborného Giamattiho tu zaujme hlavně jeho vtipnej kámoš Bobby Cannavale je výbornej.. Ve vážných chvílích je to takový správně lidský a prostě celý to hodně příjemně uteče. Takovej ten film pro spravení nálady. 70% ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Thomas McCarthy / Story by Thomas McCarthy, Joe Tiboni | Produkcia: Lisa Maria Falcone, Michael London, Mary Jane Skalski, | Distribúcia: Fox Searchlight Pictures | Štúdio: Fox Searchlight Pictures, Everest Entertainment, Next Wednesday Productions | Rozpočet: ? $ | Tržby: 10,654,385 $ || ()

Reklama

Lanark 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý a koukal jsem jak táta čte noviny, vždycky mě štvaly ty černobílé obrázky, jelikož jsem věděl, že takhle ty věci nevypadají. A tak pokaždé když táta noviny dočetl, vzal jsem pastelky a snažil jsem se z těch černobílých obrázků udělat barevné, jenže ať jsem pastelkama čmáral jak chtěl, černo-šedá stejně prosvítala. A proč tedy 4* ? Trochu se stále ptám sám sebe, určitě proto že jsem se ani jednou v průběhu filmu nepodíval na hodinky, určitě proto že ten srab každodenního života opravdu obyčejného člověka je tu vykreslený naprosto přesně, asi proto že herci udělali vše proto, aby z těch veskrz plochých postaviček vymáčkli trochu ten "třetí" rozměr opravdového člověka, že se jim to celkem podařilo. Ale ten růžový konec by fakt být nemusel..ač stále radši budu sledovat tyhle veskrz malé pohádky s duší, než ty z kraje, kde dřevo má svatozář. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Absolutne nekomerčný film nosiaci rodinné a sociálne hodnoty. Paul Giamatti je kľúčovou postavou, trochu nudnou, za to s dobrým srdcom - je otcom rodiny, koučom, právnikom, opatrovníkom a tvorcom malých a veľkých víťazstiev. Pre niekoho jeho život môže byť nudou, iní sa možno budú vyžívať v obyčajnosti príbehu a postáv. Asi tak by sa dal najviac vystihnúť tento film - ako obyčajný a priemerný, rodinný. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Film velmi lehce balancuje na pomezí mezi komedií a dramatem, přičemž komediální linka je velmi příjemná, lechtá bránici a nutí k uvolněným úsměvům, zatímco ta dramatická trochu skřípe, a to hlavně kvůli hereckému představiteli rozháraného mladíka, protože ono totiž nestačí nahodit na začátku smutně naštvaný výraz a vydržet s ním až do konce, aby to byl nějaký dobrý herecký projev. Ale dá se to zvládnout a film rozhodně není žádnou ztrátou času. A nevěřte popisu filmu, protože nejde o stupidní wrestling, co tam provozují, ale o řeckořímský zápas. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Alex Shaffer (Kyle Timmons) bol v skutočnosti wrestlingovým šampiónom na strednej škole v New Jersey, a to iba rok pred natočením filmu, kvôli zraneniu chrbtice s ním však musel prestať. (Laslo)

Reklama

Reklama